Bazą tj. z azotem ? Jest to pierwsza przygoda dlatego stąd te pytanie. Jeśli tak to czy można dać podwójną dawkę nawozu mineralnego ? Czy lepiej zgodnie z etykietą ?Żółte liście są dlatego że jest głodna, jasne że karmić bazą

Bazą tj. z azotem ? Jest to pierwsza przygoda dlatego stąd te pytanie. Jeśli tak to czy można dać podwójną dawkę nawozu mineralnego ? Czy lepiej zgodnie z etykietą ?Żółte liście są dlatego że jest głodna, jasne że karmić bazą
Tak, ja bym dał 1,5 dawki głównego nawozu na kwitnienie, jakiś calmag do tego, musisz teraz mocniej podkarmic aż kolor liści będzie lepszyBazą tj. z azotem ? Jest to pierwsza przygoda dlatego stąd te pytanie. Jeśli tak to czy można dać podwójną dawkę nawozu mineralnego ? Czy lepiej zgodnie z etykietą ?
Nikt nie odpowiada bo jest co najmniej okI co nikt nie podpowie co do liści ? (Strona wstecz)
Wycinaćobcinać liście wiatrakowe które przysłaniają odrosty z dołu?
Lekko poprzycinałem, aby odsłonić dolne szczyty, teraz wszystkie mają dostęp do światełkaWycinać
Z jakiej odległości mierzysz? Z 30cm będzie inaczej niż z 60cmSiema, mam lampe led goat 120w ustawiona na 60% aplikacja photone pokazuje 38-50 dli ufać ten aplikacji myslalem ze na flo ustawie ja na miniumum 80%. Ustawic to 80% przy srodku flo czy to bedzie za duzo telefon iph 12 pro jesli to ma jakies znaczenie
na wysokisci szczytów i w rogach jest o dziwo najwiecej dliZ jakiej odległości mierzysz? Z 30cm będzie inaczej niż z 60cm