akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Początkujący? Zadaj mądre pytanie o uprawę konopi indyjskich,może nie dostaniesz warna

Wyszukiwarka Forumowa:

K2ttv

Member
Buchów
6
Żółte liście są dlatego że jest głodna, jasne że karmić bazą
Bazą tj. z azotem ? Jest to pierwsza przygoda dlatego stąd te pytanie. Jeśli tak to czy można dać podwójną dawkę nawozu mineralnego ? Czy lepiej zgodnie z etykietą ?

Mary-jan

Well-known member
Buchów
3,280
Odznaki
4
Bazą tj. z azotem ? Jest to pierwsza przygoda dlatego stąd te pytanie. Jeśli tak to czy można dać podwójną dawkę nawozu mineralnego ? Czy lepiej zgodnie z etykietą ?
Tak, ja bym dał 1,5 dawki głównego nawozu na kwitnienie, jakiś calmag do tego, musisz teraz mocniej podkarmic aż kolor liści będzie lepszy

K2ttv

Member
Buchów
6
Siemanko. Powoli zbliża się kosa ok 2-3 tygodnie. Pomimo podlewania 150% dawką nawozu (terra blom od plagron) , liście nadal żółkną i odpadają ( zdjecia wrzucane tydzień temu ) . Z tego co czytałem nie powinno się dawać za dużo azotu w fazie kwitnienia. Lepiej przerzucić się na samo PK 13/14 czy nadal lać terra blom ?

Traszki1

New member
Buchów
0
Siema, mam lampe led goat 120w ustawiona na 60% aplikacja photone pokazuje 38-50 dli ufać ten aplikacji myslalem ze na flo ustawie ja na miniumum 80%. Ustawic to 80% przy srodku flo czy to bedzie za duzo telefon iph 12 pro jesli to ma jakies znaczenie

Supahfly

Well-known member
Buchów
74
Siema, mam lampe led goat 120w ustawiona na 60% aplikacja photone pokazuje 38-50 dli ufać ten aplikacji myslalem ze na flo ustawie ja na miniumum 80%. Ustawic to 80% przy srodku flo czy to bedzie za duzo telefon iph 12 pro jesli to ma jakies znaczenie
Z jakiej odległości mierzysz? Z 30cm będzie inaczej niż z 60cm

Tikuno

Well-known member
Buchów
25
Witam serdecznie mam pytanko koniec kwitnienia dzień 75 chciałem jej dać jeszcze 2 tyg ale zauważyłem że ostatnio wyrzuca nowe białe słupki tak jak na zdjęciu niżej czy to jest coś niepokojącego ?
1000003880.jpg

1000003879.jpg

Neki

Well-known member
Weteran
Buchów
2,315
To normalne u większości odmian.
I prawie normalne w dzisiejszych czasach że ci tam coś popyliło bo widać nasiona.

Tikuno

Well-known member
Buchów
25
Dzięki za odpowiedź 🙂 niestety nie zauważyłem bananów w tym gąszczu ale je**ć już to 😂

LampaUV

Well-known member
Buchów
1,225
Siemka, kiedy system korzeniowy mniej wiecej konczy swoja rozbudowe? Ktory tydzien flo? Tak jakby osiaga max swoich mozliwosci? Zalozmy w 20l donicy bo taka mam. Jesli to wazne to chodzi mi glownie o automaty.

MiczBuhanen

Well-known member
Weteran
Buchów
9,330
Odznaki
7
W dwc jak robilem to tak do drugiego tygodnia flo najmocniej się korzenie rozwijaly

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół