- Rejestracja
- Kwi 1, 2012
- Postów
- 61
- Buchów
- 0
@Banan do sloika 0,7 zmiescisz do 40
Jaka ilość suszu, mieści się w jakim słoiku? Niech napisze ktoś kto zbierał plony i currował w słojach, napiszcie np. 20g w 400ml słoiku, fota też mile widziana. Potrzebne mi to, bo szukam miejsca do ukrycia plonu i muszę wiedzieć jak duży słoik będę musiał schować. Pozdrawiam.
Czy susz można wrzucić do słoików po ketchupie, musztardzie, dżemach itd.? Czy wskazane są raczej weki z gumkami? Pozdrawiam.
Panowie, podłączę się bo szukam. Mam bardzo dobrze wentylowaną wyciągiem mechanicznym piwnicę tylko jest tam 80% wilgotności. Podłączam wyciąg bezpośrednio od góry do kartonu a na dole dwie dziury. Problem w tym, ze w piwnicy nie ma gniazdka więc farelka odpada i cokolwiek na prąd. Mogę jakoś obniżyć wilgotność do tych idealnych 50% ?
Z góry dzięki za sprawdzone pomysły .
1. proszę:http://www.haszysz.com/uprawa-indoor/27-suszenie/210-curring-i-jego-wpyw-na-moc.htmlWitam! chciałem zapytać:
1. Czy curing poprawia "moc" że lepiej klepie czy tylko smak i zapach?
2. Czy podczas curingu jak w słoiku będzie dużo wolnego miejsca wpłynie to jakoś pozytywnie/negatywnie na sorcik?
Z góry dziękuję
Czekać aż wyschnie(gdy łodygi będą łamliwe) i potem wkładasz do słoików na curringWitam 2 dni temu sciolem 5 panienek i powiesilem do góry nogami w ciemnym namiocie z wentylacja co mam dalej robic gdyz to mój pierwszy raz