Nie blaszak ale szybko łapie temperaturę. Czy 1m2 uciagnię 5 donic 14l?Ale jak blaszak garaż to piekarnik nie polecam.
Według mnie 4 będzie ok. Ale ten projekt to nie wcześniej jak w czerwcu chcesz zacząć? I te okularyNie blaszak ale szybko łapie temperaturę. Czy 1m2 uciagnię 5 donic 14l?
Dobra, dla bezpieczeństwa dokupię jeszcze jeden mieszak i zobaczymy. Jak będzie potrzeba do dokupię kolejny i będę obserwował co i jak. DziękiWariat, próbuj, nikt tego nie zweryfikuje za Ciebie. Będzie gorąco, będzie zimno. Też planuje takie warunki, ale ja akurat wysoko. W dzień zrób im noc, w nocy dzień, dla stabilizacji temperatury. Klimator, taki za 200 do środka, na wylocie wmontować filtr węglowy, żeby przy wyciągu nie buchnęło zapachem i powinno działać cuda; w pokoju 10m2 dają radę utrzymać temperaturę więc w namiocie 1m2 powinien zdać sprawę, wiadomo, że klimatyzacja to inna liga. Jeżeli będzie im zimno to trzeba zainwestować w jakieś ogrzewanie, może elektryczny piecyk czy coś w tym kierunku. Na pewno 2 wiatraki mieszające minimum, dorzuciłbym trzeci do pakietu, by mieszać, żeby uciekała ta parówa przez pasywny wylot, ewentualnie dobry wyciąg. Pozdro!
#automaty nie wybaczają błędów podobno, pozdro!
Okulary są w zestawie, to nie mój wymysł akurat.Według mnie 4 będzie ok. Ale ten projekt to nie wcześniej jak w czerwcu chcesz zacząć? I te okularyzbędne lepiej w mikroskop kieszonkowy zainwestować będziesz sprawdzał trichomy czy mleko bądź bursztyn jest. W takich pomieszczeniach najgorsza będzie wilgotność na flo albo spadek temperatury jak bedze lipa z pogoda nawet w sierpniu. Ale jak nie zaczniesz to się nie dowiesz.
Dobra, dla bezpieczeństwa dokupię jeszcze jeden mieszak i zobaczymy. Jak będzie potrzeba do dokupię kolejny i będę obserwował co i jak. Dzięki
Okulary są w zestawie, to nie mój wymysł akurat.aczkolwiek ludzie piszą że warto używać bo się mogą psuć oczy od czerwonego światła . Projekt ruszy od maja jak się nic po drodze nie wykrzaczy. Dzięki
Absolutnie nic nie będzie szło na sprzedaż, koszta i tak są małe. A miejscówek jest trochę to wyboru. Aczkolwiek najwygodniejsza jest pierwsza. Będę próbował do skutku, jak nie tutaj to gdzie indziej. Ta przygoda się dopiero zaczynaTylko obserwacja podczas pierwszej uprawy pozwoli Ci wyciągnąć wnioski i naprawić błędy w przyszłości. Zobaczysz jak się zachowuje wszystko. Trzeba mieć też świadomość, że może po prostu nie wypalić w danym miejscu, wtedy trzeba szukać czegoś innego albo pogodzić się z porażką i sprzęt sprzedać dalej. Plus ogromny, że nówka sprzęt kosztuje około 2500, więc przy dobrych wiatrach, za 60/70% wartości go sprzedasz. Powodzenia nie życzę, ale #Pozdroziomal!
![]()
Jeśli w maju czerwcu i lipcu temperatura może wynosić około 30-40 stopni w pomieszczeniu to duży będzie problem utrzymać odpowiednią temperaturę w boxie? (Wiadomo w maju mniej stopni w lipcu pewnie więcej)Nie zaczynaj od automatów...tym bardziej jak obawiasz się o temperatury.
TakJeśli w maju czerwcu i lipcu temperatura może wynosić około 30-40 stopni w pomieszczeniu to duży będzie problem utrzymać odpowiednią temperaturę w boxie? (Wiadomo w maju mniej stopni w lipcu pewnie więcej)