nasiona marihuany

Początkujący :))

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

Krulik_Tychy

Member
Buchów
0
Witam wszystkich: :thumleft: Jestem tu nowy na forum:D Jak widzicie 1 post. Mam kilka pytań.

- Robie boxa wymiary 0,5m x 0,5m wysokosc 1m, na ile roslinek starczy miejsca?
- Z kad zamawiac nasionka?? Jakie najlepsze ?Big Bun?;D
- Ile gramow moze wyrosnąć z 10 nasionek tak mniej więcej?

Z góry dzięki za odpowiedź! :tongue:

M

maz

Guest
ja nie wiem wole outdor
i easy sativa
a pozatym na forum jestem też nowy
:king:

Ziolo

Well-known member
Buchów
0
była kilkadziesiac tazy na forum

1) przyzwoite minimem to 30x30 cm na roslinke

2) dr.chronik, seedbuquet

3) wszystko zalezy od techniki, i zaangazowanych srodków (a co sie z tym wiaze i kosztów) - ale mozna przyjac ze 30 żodkieweczke z jednej grządki są standardem ale ogrodnika

Sweet Bulldog

Well-known member
Buchów
3
Hello!
Robie boxa wymiary 0,5m x 0,5m wysokosc 1m, na ile roslinek starczy miejsca?
O ile dobrze pamiętam to Blind 162 trzymal roslinki w takich warunkach z moich pestek albo z white widow z nirvany. Nie pamietam dobrze, bo on jakos to tak po sobie motal. Zmiescily mu sie tam 2 krzaki pod ScrOG'iem.
- Z kad zamawiac nasionka?? Jakie najlepsze ?Big Bun?;D
Tez polecam doktorka, ale mozesz spokojnie korzystac z cannabis.fr.pl jesli jestes naprawde początkujący i dalekie jest Ci zamawianie z zagranicznych stron. Mozesz rowniez popytac sie ludzi czy nie maja Ci odstapic- ludzie uprawiajacy to naprawde duża rodzina.
- Ile gramow moze wyrosnąć z 10 nasionek tak mniej więcej?
To wszystko zależy od doświadczenia. Naprawdę nie nastawiaj się na wielkie plony, bo sie przejedziesz. Czasami sie udaje i wyciśniesz ładnie z jednego krzaka za pierwszym razem, ale uważaj na ambicje..;)
Ile można wycisnąć z 10 nasion? Biorąc pod uwagę, że chodzi o uprawe w domu, odejmując nieprzewidziane zgony, slabe geny i selekcje samców to samego suszu można wycisnac nawet do kilograma. To zalezy od czynnikow zewnetrznych, od sposobu jaki masz na konopie, od techniki uprawy, oraz od wielu innych rzeczy.

Pozdrawiam!

P

pxr

Guest
Sweet Bulldog napisał:
O ile dobrze pamiętam to Blind 162 trzymal roslinki w takich warunkach z moich pestek albo z white widow z nirvany. Nie pamietam dobrze, bo on jakos to tak po sobie motal
Dokladnie x2 White widow z nirvany (za posrednictwem cannabis.fr.pl) hehe :p

pozdro :bigsmurf:

Sweet Bulldog

Well-known member
Buchów
3
Dokladnie x2 White widow z nirvany (za posrednictwem cannabis.fr.pl) hehe

pozdro
Właśnie się zastanawiałem, ponieważ także mu wysłałem białą wdowę, która miała jakieś skrzywienie i w niektorych miejscach miala fioletowe szczyty. Tylko teraz mam rozkmine czy przypadkiem on tego nie uprawial na dworze? Hehehe.. braki w bani.

Pozdrawiam!

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół