Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
włóż je sobie w tyłek, będą miały ciepło, potem jak już poszczą kiełek będziesz mógł je wysrać i posadzić w ziemi (powinna być jak najbardziej kwaśna), roślinki powinny dostawać jak najmniej światła, najpierw powinny dostawać światło 12/12 a potem 24/0 żeby zaczęły kwitnąć. Z 1 roślinki masz około 5 kg palenia. Skąd masz nasiona? Ja mam do sprzedania dużo nasion konopii przemysłowej. Chcesz?
musisz je przechowywać w suchym i ciepłym miejscu. Najlepsze światło daje lampa rtęciowa, najpierw dajesz 12/12 światło, potem na flow 24/0. Plon z normalnego planta do około 3kg, a z LR ok 1kg. Chcesz nasiona dobrej przemysłóweczki? Nieźle klepie.
Ja ci pomoge http://www.haszysz.com/indexuprawa.php
zacznij czytac od wykiełkowania potem podłoze i tak dalej w razie problemów pisz na forum
i ty chyba masz zamiar zacząc "uprawe" skoro masz nasiona bo jesli masz zamiar chodowac to juz inna droga musisz mic kurnik i zwierzeta
zycze ci powodzenia w uprawie i jak mówil lubo 5kg z krzaka napisz jeszcze z kąd nasiona I JAKA ODMIANA od tego duzo zalezy
pozdro
piszesz mi zaloguj sie a potem ze nie tzreba seie logowac fajnie wez mi jeszcze napisz jak przygotowac te nasiona zeby wykielkowaly i ile czasu kilkuja zeby mozna je do ziemi wsadzic??
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.