• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Poczatki..?

Wyszukiwarka Forumowa:
S

samsung

Guest
Witam! Mam 20 nasionek ktore zaczynaja kielkowac, do jakiej ziemi wsadzic je chodiz mi o ph????

H

haszyszekk

Guest
Poczytaj forum zanim zadasz takie głupie pytanie. Jak nie masz urzadzenia do mierzenia ph to nic ci po jego optymalnej wartości. Ziemia kwietowa, zmieszana ze spulchniaczem, torfem odkwaszonym i z dosypką 1 łyżki dolomitu na 1 litr mieszanki będzie ok. Możesz eksperymentować. Dolomit zrównowazy ph i będzie ok.
Na przyszłość to myśl o takich rzeczach zanim zaczniesz kiełkować.
Przewiduje ze temat pojdzie do kosza. pzdr

H

haszyszekk

Guest
Ciekawe ile to kosztuje i jak trudno jest dostepne... ogólnie to bradzo mi sie podoba coś takiego. pzdr

Protektus

Well-known member
Buchów
0
Ogólnie też mi się to podoba jeżeli ktoś będzie juz wiedział gdzie to zakupić i za ile niech pisze :) Pozdro

rooter

Well-known member
Buchów
0
W OBI nabyłem Coco-Grunt 5L za 25 czy 35zł, nie pamiętam dokładnie. Do 5kg brykietu dolewa się 35 litrów wody i wychodzi z tego 65-70L podłoża!!!. Wygląda to jak ziemia, kolor brunatny, coś jak ciemny tytoń. Ogólnie jak dla mnie - rewelacja.

Protektus

Well-known member
Buchów
0
Hmm ciekawe trzeba pomyśleć chociaż ostatnio byłem w obi w kielcach i nie widziałem albo nie zauważyłem :D:D trudno powiedzieć . Pozdro

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół