nasiona marihuany

Podcinanie Podczas Kwitniecia

Wyszukiwarka Forumowa:

Haharek

Member
Buchów
0
Siema Ludzie :) Pytanko mam jedno , Mam 2 krzaczory i za***iscie kwitną tylko zarazem za***iscie duzo liscii wydupcza i topsiki nie dostają tyle słonka , Moge powycinac te liscie zeby dostały wiecej swiatła Czy nie zabardzo Moge to robic podzcasz Flo .. ? Dzieki za pomoc ludziska :spalony:

G

Gość

Guest
Możesz obciąć. Nawet to jest zalecane. nie obcinaj ich za dużo. tylko te, które bardzo zasłaniają topy. Resztę zostaw, ponieważ będzie chu**wa fotosynteza jak za dużo wytniesz

Haharek

Member
Buchów
0
Spoko Luzik , Dzieki Ziomezcku :DD Mam pytanko jescze jedno tylko : Planton K moge lac codziennie ?? CZy Kapa ,, Jest On wogóle Dobry Na Flo ? Czy sa ponim dobre efekty , Czy tez polecacie jaki inny ? Z góry dzieki

Do tej pory podlewam Biohomusem forte i plantonem K , Robie to co drugi dzien ..

G

Gość

Guest
Spoko Luzik , Dzieki Ziomezcku :DD Mam pytanko jescze jedno tylko : Planton K moge lac codziennie ?? CZy Kapa ,, Jest On wogóle Dobry Na Flo ? Czy sa ponim dobre efekty , Czy tez polecacie jaki inny ? Z góry dzieki

Jak będziesz lał codziennie to przenawozisz i ch*j z taką robotą. lej co 4-5 dni niech roślina wykorzysta cały zapas. Dobry środek na flo to właśnie planton k. Są po nim dobre efekty. jeżeli masz kasę to możesz kupić lepsze środki typu canna, pk 13/14 etc.

D07x

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Upie**** wszystkie liscie oprocz lisci wiatrakowych i bedzie git ale zalecam po takim zabiegu spryskac asahi sl by zniwelowac skutki utraty lisci, a co do nawozów to polecam planton k lac co 3 dni w dawkach takich jak na opakowaniu i florovit :)

Haharek

Member
Buchów
0
To tyle dobrze ze do tej pory nic nie po***alem , a lałem im sporo plantona i co drugi dzien ... Dzieki Ziomeczku Za pomoc bo pierwszy raz sie zaczelem tak bawic i nie ogarniety jestem co do wszytskiego w tym temacie ... Jescze raz dzieki bo mogle fess po***ac ... Z fartem Chłopkau :spalony:

G

Gość

Guest
Upie**** wszystkie liscie oprocz lisci wiatrakowych i bedzie git ale zalecam po takim zabiegu spryskac asahi sl by zniwelowac skutki utraty lisci, a co do nawozów to polecam planton k lac co 3 dni w dawkach takich jak na opakowaniu i florovit :)

Czemu ma obciąć wszystkie za wyjątkiem wiatrakowych. Co rozumiesz pod pojęciem wiatrakowe. Nie lepiej obciąć tylko te, które przysłaniają topy ?

biedroneczka

Well-known member
Buchów
2
mlody21 nie wiesz co to liście wiatrakowe a udzielasz rad?

skorzystaj z opcji "szukaj"

D

delete

Guest
Cały ten temat to stek bzdur. Jakoś niedawno poruszany był podobny temat, ale co tam lepiej napisać swoje wypociny, burdel robicie drodzy forumowicze!
Proponuje kosz!

BaxBany

Well-known member
Buchów
0

Ziomuś chyba coś ci się popie****iło.. Co do wycinania liści to zaleca się wycinać ale tylko liście wiatrakowe a nie te przytopowe.. Jak przytopowe wykarczujesz to chu*a co topów ci urośnie :pl:

Po co wycinać liście? Wiem że jest wiele teorii na ten temat ale ja tam nic nie tnę, dopiero 2tyg. przed ścinką obcinam wiatrakowe a i to oszczędnie. W ogóle jak zaczyna się flo to roślinek najlepiej nawet nie dotykać...

W sumie nie wiadomo czy są widoczne jakieś różnice po ścince, mógłby ktoś to sprawdzić ale w warunkach indoor.

Ostatnia edycja:

Eduardo Noriega

Well-known member
Buchów
0
Po co wycinać liście? Wiem że jest wiele teorii na ten temat ale ja tam nic nie tnę, dopiero 2tyg. przed ścinką obcinam wiatrakowe a i to oszczędnie. W ogóle jak zaczyna się flo to roślinek najlepiej nawet nie dotykać...

G

Gość

Guest
mlody21 nie wiesz co to liście wiatrakowe a udzielasz rad?

skorzystaj z opcji "szukaj"

Nie zrozumiałeś. Miałem na myśli to "co rozumie pod pojęciem liści wiatrakowych", czyli które obciąć. Doskonale wiem, które to liście wiatrakowe. Tylko na ch*j obcinać wszystkie liście :lol3::spalony:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół