nasiona marihuany

podejrzane to...

Wyszukiwarka Forumowa:
G

greenlife

Guest
oj juz nie szukaj igly w calym baner jest bo ma byc (niebede tu odpowiadal za administratora niech on sie wypiowie) a forum zapewniem Cie ze nie jest ow sklepu i nikt tu niebedzie oczernial bez powodu forum jest poto zeby wymieniac sie informacjami a tworzyc herezje
pozdr. MODERATOR hehe
nei boj zaby nie skasuje posta :)

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Jesli ten sklep jest uczciwy to na pewno nie bedzie oczerniany. Ten sklep sponsoruje te forum wiec baner jest umieszczony... proste i logiczne. W końcu to jakaś reklama 8)

growmen

Well-known member
Buchów
0
Zielarz, nie mam zamiaru oczerniac zadnego sklepiku bo nie kupuje w polskich seed shopach i nie moge powiedziec czy dany sklep sprzedaje dobrze czy zle, a sklep cannabis.fr.pl zasponsorował nasze forum (to bardzo ładnie ze strony własciciela sklepu) a co do własności to nadal jest to cześć serwisu www.maria.prv.pl jesli chcesz to równiez mozesz zasponsorowac forum wtedy umiescimy twój banner. Zielarz, nie wiem dlaczego ale jakoś dziwnie bronisz polskie seed shopy moze jestes włascicielem któregos i nie podoba ci sie ze dostajesz negatywne oceny na jego temat??

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
25
stara maria byla na serwerze narko.pl i pomimo to wszyscy pisali prawde o tym sklepie (czyli ze oszukuje ludzi) i po jakims czasie trzeba bylo zmienic serwer, dowiemy sie czy cannabis.fr.pl ma dobre nasionka jak tam ktos z nas kupi - proste :)

G

greenlife

Guest
dowiemy sie czy cannabis.fr.pl ma dobre nasionka jak tam ktos z nas kupi - proste

znam ludzi ktorzy tam kupili i sa zadowoleni ja osobiscie nigdy tam nie kupowalem i jak narazie nie zamierzam ale nie dlatego ze to moze byc jakis walek tylko z powodu braku odpowiendich dla mnie odmian gdyz te co tam sa mi osobiscie nie odpowiadaja (cholercia na starosc zrobilem sie wybredy co do odmian hehe :) ) moze gdyby pojawily sie inne odmiany z innych bankow to bym zaryzykowal bo co mi szkodzi najwyzej srodkow materialnych bym troche stracil :)
pozdr.

G

greenlife

Guest
Ja na Allegro kupiłam nasiona i zobaczymy co z tego będzie
niechce tu prorokowac ale kieposko to widze jeszcze z alegro powiedz wogola w jakim opakowaniu je dostalas kiedys widzialem jedna aukcje gdzie ktos sprzedwala pestki na zdjeciu bylo oryginalnme opakowanie z dutch passion wiec w przypadku tamtej aukcji to mogly by byc jeszcze oryginalne pestki nie wiem jak bylo wtwoim przypadku ale zadobrze to nie wrozy
pozdrawiam

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Dostaniesz jakies pomidry albo coś... a ile dalas za ten swoj zakup?

[ Dodano: 2005-07-14, 15:16 ]
Ja po przeprowadzone rozmowie z kolesiem z cannabis.fr mogę powiedzieć, że sklep jest godny uwagi i nasiona ma prawdziwe. Nie maja wszystkich nasion jak na nirvanie tylko wybrane najlepsze.

ZAmowie tam na następny sezon i sie przekonamy czy sklep jest dobry... no i na czarej liscie kanaby ich nie ma :p

melanzystka

Member
Buchów
0
Dałam za nasiona 18 PLNów i koszty przesyłki. Wyglądają ok, już kiełkują. Zobaczymy co z nich wyrośnie :lol:

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Pytanie troszke nie na miejscu :p

Ile placisz za prąd?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół