• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Podgryzanie lodygi

Wyszukiwarka Forumowa:

Ischar

Well-known member
Buchów
2
cos podgryza mi lodyge najpierw myslalem ze to nornice ale obkrecilem miejsca podjadane bandazem i mysle ze to jednak zajace plus nornice juz 3 krzki kwitnace okolo 2,5 metra poszly sie je**c zostalo 7 nie wiecie co by moglo pomoc na to gowno ?? sadze juz dlugo ale jeszcze takich problemow nie mialem

ponoc mydlo ma pomoc

prosze o skuteczne i sprawdzone metody nie wyczytane gdzies tam pozdro

G

Gość

Guest
Witaj mam ten sam problem to zajace obstrugana z kory łodyga na wysokosci do 50cm i krzak złamany lezy na ziemi myslalem za sie popłacze jak to zobaczylem. Zabezpieczenie siatka to chyba najpewniejsze i naszczac solidnie wokol krzakow dziala tylko meski mocz nie wiem czemu.

Ischar

Well-known member
Buchów
2
lol a zenski mocz nie bedzie :) tak czy siak cos bede musial zrobic bo raczej obszczac 7 miejsc gdzie mam krzaki bedzie mi ciezko :)

Buchów
0
Co do odstraszania zwierząt to mocz jest jakimś rozwiązaniem, tak samo jak włosy (koniecznie męskie bo są bardziej ekhm.. aromatyczne :freak2:). Siatka na pewno byłaby najlepszym rozwiązaniem, ale możesz także zainwestować w specjalny preparat odstraszający zwierzynę np. armacol.
Z fartem :bounce:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół