Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
a jakie beda wyniki lotto na sobote? - nie umialem sie powstrzymac
nikt nie odpowie ci na to pytanie , roslina sama wybierze odpowiedni moment kiedy bedzie uwazac sie za dosc rozwinieta , mam ta sama odmiane i ten sam cykl ,wiec spokojnie poczekaj , i pamietaj ze duzo od ciebie zalezy ile to bedzie trwalo (czyt.warunki)
Chłopie jak nie wiesz, to sie nie udzielaj. Pytam mniej więcej czy zmieszcze tą odmiane do boxa 45x31x50 dłXszerXwyso, plus do tego zastosuje mocne lst lub haczyki.
To prawda, ze jak robie od nasiona 12/12 i mam ziemie canna terra profesional plus, to wogole jej nie nawozic niczym do momentu pokazania preflowerow ? Canna posiada startowa dawke azotu itp... a gdybym lal np biohumusa to moze wydłużyc okres do ropoczęcia flo ?
ok, dzieki Ziomuś
To prawda, ze jak robie od nasiona 12/12 i mam ziemie canna terra profesional plus, to wogole jej nie nawozic niczym do momentu pokazania preflowerow ? Canna posiada startowa dawke azotu itp... a gdybym lal np biohumusa to moze wydłużyc okres do ropoczęcia flo ?
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.