• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Podołam ?

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
Co sądzicie o WWxBB femi, od kiełka 12/12 w boxie o wysokości 50 cm i dobrym treningu, da rade ? ile czasu zajmie mu na oko przejscie na flo. ?

Ostatnią edycję dokonał moderator:

bialy0

Well-known member
Buchów
0
a jakie beda wyniki lotto na sobote? - nie umialem sie powstrzymac
nikt nie odpowie ci na to pytanie , roslina sama wybierze odpowiedni moment kiedy bedzie uwazac sie za dosc rozwinieta , mam ta sama odmiane i ten sam cykl ,wiec spokojnie poczekaj , i pamietaj ze duzo od ciebie zalezy ile to bedzie trwalo (czyt.warunki)

G

Gość

Guest
Chłopie jak nie wiesz, to sie nie udzielaj. Pytam mniej więcej czy zmieszcze tą odmiane do boxa 45x31x50 dłXszerXwyso, plus do tego zastosuje mocne lst lub haczyki.

Szybka wysylka

Well-known member
Buchów
0
Zmieścisz!
Kwitnąć powinny zacząć w 2,5-3,5tyg od kiełka
To prawda, ze jak robie od nasiona 12/12 i mam ziemie canna terra profesional plus, to wogole jej nie nawozic niczym do momentu pokazania preflowerow ? Canna posiada startowa dawke azotu itp... a gdybym lal np biohumusa to moze wydłużyc okres do ropoczęcia flo ?
TAK.
Tak.

Ostatnia edycja:
G

Gość

Guest
ok, dzieki Ziomuś :)
To prawda, ze jak robie od nasiona 12/12 i mam ziemie canna terra profesional plus, to wogole jej nie nawozic niczym do momentu pokazania preflowerow ? Canna posiada startowa dawke azotu itp... a gdybym lal np biohumusa to moze wydłużyc okres do ropoczęcia flo ?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół