akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Podsłuchy w komurce!

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

MAJTOHA

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Witam.Interesuje się podsłuchami na telefonach komórkowych,jak to tak naprawde jest .Czy mundurowi naprawde mogą nas podsłuchiwac,zakładając że maja nasz nr. tel. i jesteśmy podejrzani o handel ''zieloną śmiercią'' (co oczywiście prawdą nie jest porostu nie wiedziec czemu nie lubiany jestem, przez instytucje policji) :geek: Podawajcie swoje doświadczenia związane z podsłuchami na telefonach ,każde info się przyda.

R

Rider

Guest
...pewny moj koleś zmienia karte do kom. co 2 tyg. hyhy
U mnie psy dzialają w ten sposub, że stawiaja nadzielnicy nieoznaczonego furgona z radarem i podsłuchem i w ten sposub nasłuchuja wszystkie rozmowy tel. w danym terenie. Tu się załatwia większość spraw na tel. wiec trzeba być czujnym, ja się dogaduje ze znajomymi w specjalny sposub ze prucz go nikt by niezrozumiał treści rozmowy :D

H

haszyszekk

Guest
Poprawcie mnie jesli sie myle, ale podsłuchiwanie kogoś bez pozwolenia (nawet przez policję) w polsce jest karalne... Jeżeli maja pozwolenie to na osobę a nie na rewir/osiedle/dom/jeden telefon itp... Jeżeli policja zdobdzi w ten sposób informacje to i tak nie może ich wykorzystać bo nie ma do tego podstaw prawnych...
Z resztą polska policja nie ma chyba za bardzo czasu, ludzi ani funduszy na robienie podsłuchów dla jakichś płotek... ledwo im starcza na gróbe ryby :)
Ogólnie to nie bałbym sie że mnie niebiescy zgarną za rozmowe przez telefon... pzdr

R

Rider

Guest
no niestety jest inaczej, nasłuchuja tylko podejrzane dzielnice i znane z tych numerow... u mnie juz raz zgarneli kolesia jak sie ustawi na handel z drugim, jako dowud w sądzie przedstawiono tę rozmowe, radze uważac na wszystko, słyszałem też, że ponoć mogą sie w***ać wszystkim przez server gadu gadu i przeglądać wszystkie rozmowy...

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Predazzo, nieźle wkręcasz małolatów.

MAJTOHA

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Hmmm może wkręca może nie ,niechciałbym byc przykładem na to że ma racje a co Ty o tym sądzisz Śleja?

[ Dodano: 2006-05-01, 12:28 ]
Tak na serio bo ciekawi mnie twój pogląd na ten temat,

uważam, że to kompletna bzdura i głupi wymysł. u mnie się nie stosuje, nie wiem gdzie, może w USA tak robią, ale gdzie do k***y w polsce. Wybuchające długopisy james'a bonda też ma każdy policjant.

H

haszyszekk

Guest
Predazzo na pewno nikogo nie wkręca... ja napisałem jak powinno być wg prawa...
A jak policja respektuje prawo :pale: to już oceńcie sami pzdr

MAJTOHA

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Ja to wole tę ocene pozostawic innym m.in. dlatego założyłem ten temat. :pr:

H

haszyszekk

Guest
hehe święta racja ;) więc szczerze mówiac uważam że policji nie można ufać i trzeba sie chronić na tylko różnych sposobów na ile tylko mozemy!!!
Taki policjant ma gdzieś jakie jest prawo... pewnie nawet go nie zna. On chce mieć osiągi, awansować i większą pensje dostawać żeby jego policyjne dzieci miały za co jesć, pić i iść na studia... :sunny: Bardzo często policja łamie prawo i nie ponosi żadnych konsekwencji, natomoast my - zwykli obywatele palacze - tak czy inaczej dostajemy po d*** bo polskie prawo jest takie a nie inne :pale: pzdr

Z

ziomuś

Guest
To z tym furgonem to zabawne :thumleft: osobiscie nie wiem czy tak jest ale mam kumpla co mu wjazd na chate zrobili i polecial jeszcze miał kartke na której wypisani kolesi którym dał w kredo wszyscy polecili ( miał braki w mózgu musiałn to zapisywac) a jezeli chodzi o te rozmowwy na gg to całkiem mozliwe dlatego nie gadam z nikim na ten temat przez gg czy tez tel a jak juz to gadam cos o farbkach itd. :bounce: 3mac sie HWDP :pr:

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
M_a_niek napisał:
pi****ic policje!!!!!!

jaaaa... pierwszy post, do tego bez sensu... ile masz lat? Miales wogole jakies spiecie z policja, czy moze jestes 12 latkiem ktory nasluchal sie hh i mowi tak dla "zasady"??

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Hmmm może wkręca może nie ,niechciałbym byc przykładem na to że ma racje a co Ty o tym sądzisz Śleja?

[ Dodano: 2006-05-01, 12:28 ]
Tak na serio bo ciekawi mnie twój pogląd na ten temat,

uważam, że to kompletna bzdura i głupi wymysł. u mnie się nie stosuje, nie wiem gdzie, może w USA tak robią, ale gdzie do k***y w polsce. Wybuchające długopisy james'a bonda też ma każdy policjant.

driud

Member
Buchów
0
co do podsluchow to numer nie ma nic do rzeczy, ojciec zioma jest psem w sledczej i mowil ze zmienianie karty nic nie daje bo zalatwiaja podsluch na telefon, a zalatwienie takiego porsluchu to nie problem, ale nikomu ktos sie bawi w handel malymi ilosciami tego nie zaloza bo sie nie oplaca.

H

haszyszekk

Guest
ziomuś napisał:
a jezeli chodzi o te rozmowwy na gg to całkiem mozliwe
pfffffff ja rozmawiam na gg z wieloma osobami z forum i nic na razie mi sie nie stało... ogólnie jak ktoś nie chce odemnie nic kupić a tylko pogadać/spytać sie o cos to czemu nie. pomagać sobie trzeba :) pzdr

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół