• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

podziele sie domowa naturalna gnojowka konopna do testowania

Wyszukiwarka Forumowa:

viledaszek

Well-known member
Buchów
0
Siema!

Ogladalem w jakims znanym filmie o marihuanie ziomek opowiadal ze krzaki nawozi gnojowka zrobiona z lisci i lodyg poprzednich krakow, zrobilem tak samo, wzialem 3 krzaki ktore mi padaly i nie mialem na nie miejsca i zalalem woda jakies 5-6 tygodni temu. na poczatku ***alo strasznie a dzisiaj jak zagladnalem to byl piekny zielony plyn a w wodzie same lodygi, mam 3l tego nawozu i planuje 1,5-2l oddac doswiadczonym growerom do eksperymentow.
gnojowka zostala zrobiona na recepturze gnojowki z pokrzyw, wiec sadze ze jej termin waznosci to ok pol roku bo potem azot zawarty w nawozie zaczyna sie reozkladac.
ja uzywalem jej na weg i na poczatku flo robiac opryski w stosunku 1:10 lub 1:20.

Prosze aby zglaszaly sie osoby, ktore faktycznie zrobia z tego uzytek i podziela sie efektami na forum.

/nie wiem czy robie to do konca zgodnie z zasadami forum, jesli nie to prosze adminow o kontakt (nie wiedzialem z kim sie kontatkowac)

Ostatnia edycja:

viledaszek

Well-known member
Buchów
0
nie moge jeszcze open seeda zalozyc, chyba ze jakis admin sie na to zgodzi nie mam wymaganego stazu na forum... a zalezy mi troche na tym bo chcialbym zeby kilka obiektywnych zrodel sie wypowiedzialo czy to dziala...

TęczowyMiś

Well-known member
Weteran
Buchów
609
Odznaki
1
Te wszystkie ograniczenia są dla bezpieczeństwa tak to by każdy pies zakładał jakiś taki open seed i by łapali ludzi... a taki pomysł to nie głupi wsumie zrobie to na następny sezon.

dawix

Well-known member
Buchów
0
Oprysk tym nawozem ma taki sam sens jak oprysk biohumusem. Do oprysków powinno się używać mineralnych nawozów, ponieważ organiczne zanim będą możliwe do pobrania przez rośline, muszą zostać rozłożone przez grzyby, bakterie i inne organizmy.

Nie wiem czy rozsyłanie tego ludziom na sens. Jestem pewny, że efekty będą takie same jak przy użyciu gnojówy z pokrzyw.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół