Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Siema ostatnio czytałem na necie ze pogoda na wrzesnien ma byc za***ista przynajmiej na 1 polowe wiec spozniony out moze sie udac (to dla niektorych):spalony:
A lukałeś temperatury nocne? Minimum raz w tygodniu spada poniżej 10 stopni. Teraz u mnie jest 10 stopni równe za oknem, a temperatura przy samej ziemii jest niższa, do tego dochodzi wilgoć, mgła itp...
Oglądałem pogode sezonowa i prognozy Amerykanskich i Europejskich instytucji prognozuja sucha i sloneczna jesien, pierwsze przymrozki na przełomie pazdzirnika i listopada.... co to bedzie zobaczymy.
Miedzian nie da rady z plesnia, kup topsin, amistar lub mildex. pozdr.
faktycznie, zapowiadają ładną pogodę. Ale pani pogoda lubi płatać figla nawet najlepszym prognostykom, więc ochłońmy bo nie ma się co napalać za wczasu!
pozdro
na północy też ładna pogoda ;d może niema upałów ale słońce cały czas świeci ;d i pamiętajcie, że na północy w porównaniu do południa jest około 1 godziny więcej dnia ;d
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.