akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Pojemniki żywnościowe,curring i przechowywanie.

Wyszukiwarka Forumowa:

SzaloneOczy

Active member
Buchów
0
Witam mam pytanie mianowicie jak ususzę moje topki,to czy mogę je trzymać w plastikowych pojemnikach na żywność ? nie chodzi mi o to że bym trzymał w nich przesuszoną MJ tylko bobki w takim stanie lekko wilgotnym idealnym do curringu i właśnie czy to że byłby one w plastikowym pudełeczku nie wpłynęłoby negatywnie na smak/zapach mojego ziółka podczas curringowania go w plastikowym pojemniku ? bo podobno trzymanie gandzi w plastikowych pojemnikach pogarsza smak/zapach.

Uff przepraszam że trochę chaotycznie ale inaczej nie potrafię tego ubrać w słowa ;>

Ps: czy może lepiej w słoikach trzymać ?? :salut:

Ostatnią edycję dokonał moderator:

KochamDom

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Szkło bez wątpienia najlepsze do palenia. Ale spokojnie możesz używać również tych pojemników na żywność. Polecam dołożyć kilka groszy do lepszych jeśli chciał byś w nich trzymać susz. Są one wykonane z plastiku mniej porowatego dzięki czemu w mniejszym stopniu szkodzą paleniu niż trzymanie w np woreczku strunowym. Jednak jakościowo nie ma wielkich barier... Najgorsze strunowe worki, najlepsze szklane słoje, nieprzeźroczyste tak by do środka nie docierało światło.

pejdzys111

Well-known member
Buchów
0
Pytanie

MAM PYTANKO I PROSZE O ODPOWIEDZ:)
JAK OCZYŚCIC ROŚLINE Z OUTA?? CHODZI MI O KURZ, PRZYKLEJONE MRÓWKI DO PĄKÓW, ORAZ FRUWAJĄCYCH PACIORKÓW Z INNYCH ROŚLIN. PROSZE O INFO:)<joint>

stefan9

Well-known member
Buchów
0
MAM PYTANKO I PROSZE O ODPOWIEDZ:)
JAK OCZYŚCIC ROŚLINE Z OUTA?? CHODZI MI O KURZ, PRZYKLEJONE MRÓWKI DO PĄKÓW, ORAZ FRUWAJĄCYCH PACIORKÓW Z INNYCH ROŚLIN. PROSZE O INFO:)<joint>

Ręcznie musisz to zrobić :)

Bakun88

Banned
Buchów
0
Dolacze sie do tematu z pytaniem, jezeli temat bedzie wysuszony i po kilku tyg curringu w jakiej temp. powinien byc przechowywany? Jezeli zakopie go w beczke w lesie nic mu sie nie stanie?

D

delete

Guest
Jeżeli będzie wysuszony na wiór a beczka szczelnie zamknięta to może sobie leżakować.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół