• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Pokaż co dziś palisz :)

Wyszukiwarka Forumowa:

LordKrzaczeK

Well-known member
Buchów
553
JackHerrer - S-LAB 18% THC

IMG_20240805_193809.jpg

TęczowyMiś

Well-known member
Weteran
Buchów
610
Odznaki
1
Tak jak gdzieś to pisałem, zmieniłem lekarza rodzinnego na takiego młodego ziomka i bez problemu na moje dolegliwości zapisał mi medyczną :)
10g 585zł Dealhaze 22% (Nowa partia)
I do 30 dni mogę dokupić jeszcze 10g.
A w słoiczku świeżo naładowanym chyba Vice City, Planet Sherb, Orange Ice Pop i Sour Ripper
A w drugim jest polak Passion x Gorilla Gold :)

Co do tego medyka to polecam! Jest świeży pachnący i smaczny, moc też Ok, no a co też ważne jakoś to wygląda. z 4 odmian które paliłem to Dealhaze i Krypton, odradzam s-laby Słabo się prezentują.

Pozdro 😘

Ostatnia edycja:

początkujący332

Well-known member
Buchów
876
Odznaki
5
IMG_20240920_200219.jpg

na lewo spod lampy, Auto santa marta haze do seedstockers. ale pestki od Kolegi: @skuna
do 50% bursztynu straszny usypiacz i robi konkretnie w głowie. po prawo topek z odmian z zeszłorocznego OS'a od @grzes ścinane na mlecznych trichomach, ale powiem wam że po tym można powiedzieć '' czuć psychodele THC ''a nie że zapalisz, zjesz i śpisz, po tym jak jest wypad na miasto czy coś to można się powkręcać, jak na początku przygody z naszymi roślinkami. wszystko to co ścinam na raty to czekam aż ma pełne mleko, jak wiadomo na out ciężko aby było tak dojrzałe jak z in'a plecha to wśćiekła ku**a.. nie da za wygraną.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół