Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Yo. Popalam sobie auto dizelke od deutera.
Mało takich automatów, serio. Ubijacz ze sznytem odcięcia w stylu indica.
Dosłownie mocna suka! Nie jeden sezon wymięka.
Zapach - typowy dizel
Smak (bez curringu.. 4dni sie nie liczy hehe) - ziemisto-pikantny ale po czasie lecą słodkie nuty.
Przyjemnie drapie w gardło - nie mylić z kaszlakiem.
Moc - 9/10 jak na af
Z całym szacunkiem dla terpenów, ale nieco pomogłem małemu bobkowi stracić troszkę walorów smakowo-zapachowych na rzecz szybkiego testu mocy.
Mimo wszystko udało mi się jakiś tam smaczek zachować...
ZAPACH - w sumie taki normalny. ***ie skunem, po prostu skunem.
Bankowo uciekły jakieś nuty także więcej o zapachu jak narazie nic nie powiem haha.
SMAK - jak na przyspieszony proces suszenia to smakuje okej, przede wszystkim mocno ziołowy - pierwsza myśl - cząber zapijany herbatą z konopek i mięty, coś lekkiej słodyczy też idzie wyczuć.
Dym gęsty i odważnie drapie w gardło, zapewne to za sprawą suszenia kwiatka w kotłowni haha.
MOC - Dobre gówno ku**a! Z pewnością stuff nie dla początkującego użytkownika. Haj wbija momentalnie po buchu z wiadra. Paląc gibona też nie trza długo czekać na za***eczke.
Ciężki człowiek, ciężka głowa, grawitacja jakby mocniej działa po tym strainie hehe.
Haj typowo typu INDICA. Kanapowiec z potencjałem do zblazowania się do odcięcia i pobudki w opakowaniu.
Dawno nie mogłem się porządnie upie****ić no i do tego żeby długo trzymało... Udało sie! Heheheh.
.
FAST AK420 od Panapestki to porządny mocny sk***iel.
Polecam ten szczep każdemu kto tęskni za na prawdę mocnym stuffem i hajem z czasów bez dużej tolerancji na kanaby.
Odradzam początkującym i tym co twierdzą, że CBD ich "cziluje"..
.
Zdam lepsze relacje po normalnym zakonserwowaniu topów.
Bankowo po curringu będzie znacznie lepsze, ahoj!
Yo.
Klawo. Masz recki czy tylko pudełeczko apteczne a stuff własny?
...
Co by nie było, że spamuje..gl:SZLUGI BEZ AKCYZY SE DZIŚ PALE. Haha.
Papierosy typu Wojna Polsko Ruska, "ruskie" faje turlane w polskiej piwnicy. Niemniej jednak walory Rosji zachowane i nienaganne uznanie kunsztu tej chujozy. Faje smakują ch***wo, nabite jak matrioszka, no i na obrazku Putin young, bez kitu, za dużo na mój łeb. Ziomek mi to dał na farta - w ilości sztuk 8, jednego kiepa spaliłem i styka.. Po faju bania w bani jak po wiadrze ale bez haju haha... (dwa szlugery dałem menelowi na sklepach choć nie pytał)
Typek goni ten syf za psie pieniądze, których defakto nie są warte. Fuj, podziwiam tych co to kupują za hajs. Haha. Yo!
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.