akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Pokaż co dziś szamiesz – czyli przekąski, obiadki, śmieciowe żarcie i inne gastrofazowe wybryki

Wyszukiwarka Forumowa:

Ołów

Well-known member
Buchów
1,957
Niedziela u mnie, to jak Real vs Barca - tzw. "El Clasico" :) Zmieniają się tylko sałatki, tak samo jak rezerwowi. Smakówa byki 💪
1000002457.jpg

1000002482.jpg

Ołów

Well-known member
Buchów
1,957
Dzisiaj spaghetti z mięsa mielonego z własnego świniaka + mięsa wołowego od wuja (1:1) oczywix posypane parmezanem na wierzchu. Upiekłem także chlebek żytni bez mąki orkiszowej tym razem i przy okazji wrzucam skromne śniadanie, które jadłem, a żeby nie rozbijać tego na kilka postów :) Coś się pewnie jeszcze wyszponci, bo wena złapała 👨‍🍳 Smakówa byki 💪
1000002520.jpg

1000002508.jpg

1000002509.jpg

1000002518.jpg

Dobre masz jedzenie na rejonie 😋
Chowasz prosiaka 🐷?
Dzięki mordzia, bardzo doceniam! :)👨‍🍳 Większość tego co tu wrzucam na talerzu jest z własnej hodowli. Chowam sobie 2 świniaki, ale w odstępach czasowych, bo jeden leci na Wielkanoc, a drugi na Boże Narodzenie. Mam też kury, te od znoszenia jajek oraz te na porcje obiadowe - tylko wołowinę pobieram od wujaszka, bo niestety nie mam miejsca na krowę 🐄🥲 Niedawno tłukłem jedną świnkę właśnie na Święta, ale następna będzie bita początkiem grudnia - jeśli będziesz miał ochotę spróbować wyrobów, to mi napisz, zmontuję jakąś paczkę Świąteczną 🍖🐷🥓:)

Ołów

Well-known member
Buchów
1,957
Połowa dla młodych, a druga połowa dla wujka :) Lepiej ich ubrać niż wyżywić, ale niech idzie na zdrówko i niech nie dają sobie dmuchać w kaszę, niebawem zabiorę ich na siłkę, może złapią bakcyla 🏋️ Smakówa byki 💪
1000002802.jpg

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół