ale Guseppe jest bardzo dobrą mrożoną pizza. Nawet rzekłbym że najlepszą
Jak masz wybór mrożonek to bierz tylko tą !
coś co jest mrożone i rzucone na masowy rynek nie może byc dobre . . . tym bardziej produkt od niemieckiej firmy przeznaczony na wschodnio europejski rynek . . . ;]
Ogólnie powiem Wam że bardzo podoba mi sie ten topic (mr.whitewidow - gratulacje za pomysł) . . . wiadomo nie samymi konopiami człowiek żyje tak że chetnie tu zaglądam bo często ciekawe rzeczy tu lecą (tylko buchów czesto brakuje)
Sam lubie nieraz cos popichcić a z wiekiem coraz bardziej odrzucam śmieciowe żarcie . . . wiadomo sztuką jest zrobic cos dobrze z klasą, zdrowo pożywnie i na dodatek estetycznie a takie jedzenie coraz bardziej sobie cenie . . . choc nie zawsze jest na to czas . . .
ps. ja wczoraj tez miałem karkowke zapiekaną z ziemniaczkami a na dodatke ogór kiszony oczywiście z Polski - niestety foty nie zrobiłem . . . anyway karkówa dobra jest . . . i jest to mieso które najchetniej lubie robic na grilu oczywiscie wczesniej mięsko musi poleżec przez noc w konkretnej marynacie . . .
anyway wrzucac wrzucac dalej swoje kulinarne wariacje bo dobry temat :thumright:
ps. cos czuje że przez swieta pojawi sie tu troche postów-fotek