- Buchów
- 346
Każdy jara jak chce lub jak lubi, ja najczęściej kręcę blanciora ?
Podzielcie sie swoimi blanciorami. Pozdro!
Mój blancior trochę różni się od "normalnego gibsa", natomiast jara się go jak każdego innego ?
Back-roll joint jak sama nazwa wskazuje, jest zawijany od tylca, czyli;
Temacik dobrze zmielony jest tutaj wskazany, ja palę z odrobiną tytoniu:
Po wyjęciu zaginamy bletkę w drugim kierunku (prostujemy),
Odwracamy ją do góry nogami, tak żeby klej był na dole bletki, po jej drugiej stronie (nie po tej co mamy filtr i temat):
Wrzucasz ile możesz zjarać i rolujesz jak zawsze, ale klej powinien być na kciukach:
Jak zrolujecie to musicie poslinic tam, gdzie nachodzi na siebie bletka (troszke wiecej śliny niz zawsze):
Wychodzi blancior jak ta lala!!
Teraz wystarczy spalić "zagiel" i voile!
Żagiel polecam odpalać pod kątem 45° od strony filtra i delikatnie dmuchać, żeby nie porobić dziurek
Spalamy przy tym sposobie niepotrzebny kawałek bletki zamiast wciągać go w płuca ?
Przy slimach ten kawałek jest dużo większy ?
Podzielcie sie swoimi blanciorami. Pozdro!
Mój blancior trochę różni się od "normalnego gibsa", natomiast jara się go jak każdego innego ?
Back-roll joint jak sama nazwa wskazuje, jest zawijany od tylca, czyli;
Temacik dobrze zmielony jest tutaj wskazany, ja palę z odrobiną tytoniu:

Po wyjęciu zaginamy bletkę w drugim kierunku (prostujemy),
Odwracamy ją do góry nogami, tak żeby klej był na dole bletki, po jej drugiej stronie (nie po tej co mamy filtr i temat):

Wrzucasz ile możesz zjarać i rolujesz jak zawsze, ale klej powinien być na kciukach:

Jak zrolujecie to musicie poslinic tam, gdzie nachodzi na siebie bletka (troszke wiecej śliny niz zawsze):

Wychodzi blancior jak ta lala!!

Teraz wystarczy spalić "zagiel" i voile!
Żagiel polecam odpalać pod kątem 45° od strony filtra i delikatnie dmuchać, żeby nie porobić dziurek

Spalamy przy tym sposobie niepotrzebny kawałek bletki zamiast wciągać go w płuca ?
Przy slimach ten kawałek jest dużo większy ?