- Buchów
- 0
Nie ma możliwości żeby ktoś to świadomi e tam posadz
to nie samosieja czy samosieja? hahaha je*nieta jest na bank XDTo nie jest samosieja
Nie ma możliwości żeby ktoś to świadomi e tam posadz
to nie samosieja czy samosieja? hahaha je*nieta jest na bank XDTo nie jest samosieja
W pi zde eleganckoOdmiana: Lemon haze
Breeder: DP
In/Out: OUT
Wiek rośliny: 15-16 dni od wyjscia z ziemi
Stosowane nawozy i środki ochrony: od piatku wpadna
Inne uwagi z mojej strony:
Problem/Pytanie:15-16 dni odkad wyszly z ziemi u mnie są 3 dni poleciały do docelowych doniczek wcześniej były cały czas w kubku dziś zrobiłem LST w piątek już wpadną witaminki dobrze wykonałem LST na pannie czy źle zostało zrobione ?
![]()
![]()
Jak dla mnie to porażka one zaraz powinny zakwitnąć tak to po dwóch tygodniach powinny wyglądać jak dla mnie ale ja specem od AF nie jestemsiema, zerkniecie na te automaty? jest to skittelz strawberry auto i gorilla glue auto, pokazuje wam zdjęcia z 27 kwietnia (1 i 2) i z dzisiaj (3 i 4), ocenicie czy jest sens wgl to trzymac? zamowilem dwa kolejne nasiona feminizowane, najwyzej wsadze nowe![]()
![]()
![]()
![]()
są na out aktualnie, zasadzone w doniczkach 20l a doniczki wkopane w ziemie
tydzien przymrozków mi z***ał wszystko, przykryłem je ale i tak swoje z***ał, dlatego zamówiłem 2 kolejne.. tylko możecie mi powiedzieć czym roznia sie feminizowane od auto?Jak dla mnie to porażka one zaraz powinny zakwitnąć tak to po dwóch tygodniach powinny wyglądać jak dla mnie ale ja specem od AF nie jestem
Nie możemy, wysil umysł i poczytajtydzien przymrozków mi z***ał wszystko, przykryłem je ale i tak swoje z***ał, dlatego zamówiłem 2 kolejne.. tylko możecie mi powiedzieć czym roznia sie feminizowane od auto?
Automaty powinno się dopiero teraz sadzic dlatego masz takie karłytydzien przymrozków mi z***ał wszystko, przykryłem je ale i tak swoje z***ał, dlatego zamówiłem 2 kolejne.. tylko możecie mi powiedzieć czym roznia sie feminizowane od auto?
Haha a nie mogą być auto feminizowane? O ku**a ale combotydzien przymrozków mi z***ał wszystko, przykryłem je ale i tak swoje z***ał, dlatego zamówiłem 2 kolejne.. tylko możecie mi powiedzieć czym roznia sie feminizowane od auto?
To bardziej potas niż magnezMagnezu dałem. Dobrze zrobiłem? Zaraz będą puszczać preflowery.
No tak średnio bym powiedział może 5 swojego będziesz miał. Widać że słońca im brakuje. Sam je przycinales czy ślimaki?siema, zasadzone automaty około 20 kwietnia, ktoś rzuci okiem? pierwsze uprawy i pierwsze moje treningi, możecie dać znać czy coś źle, ogólnie co i jak.. mam zasadzone kolejne 2 outdoory feminizowane, więc jest opcja awaryjna w razie wu i lepszą miejscówkę z lepszym światłem ;pp
1;
![]()
![]()
2;
![]()
![]()