akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Pokazujemy swoje konopie, rośliny do oceny. Co im dolega, czy dobrze rosną, kiedy stosować trening, jaka płeć etc.

Wyszukiwarka Forumowa:

UpTempo

Member
Buchów
10
Odmiana: Lemon haze
Breeder:
DP
In/Out: OUT
Wiek rośliny: 15-16 dni od wyjscia z ziemi
Stosowane nawozy i środki ochrony:
od piatku wpadna
Inne uwagi z mojej strony:
Problem/Pytanie:
15-16 dni odkad wyszly z ziemi u mnie są 3 dni poleciały do docelowych doniczek wcześniej były cały czas w kubku dziś zrobiłem LST w piątek już wpadną witaminki dobrze wykonałem LST na pannie czy źle zostało zrobione ?

plejerone

Well-known member
Weteran
Buchów
3,162
Odznaki
2
Odmiana: Lemon haze
Breeder:
DP
In/Out: OUT
Wiek rośliny: 15-16 dni od wyjscia z ziemi
Stosowane nawozy i środki ochrony:
od piatku wpadna
Inne uwagi z mojej strony:
Problem/Pytanie:
15-16 dni odkad wyszly z ziemi u mnie są 3 dni poleciały do docelowych doniczek wcześniej były cały czas w kubku dziś zrobiłem LST w piątek już wpadną witaminki dobrze wykonałem LST na pannie czy źle zostało zrobione ?
W pi zde elegancko

ziomus420

Member
Buchów
3
siema, zerkniecie na te automaty? jest to skittelz strawberry auto i gorilla glue auto, pokazuje wam zdjęcia z 27 kwietnia (1 i 2) i z dzisiaj (3 i 4), ocenicie czy jest sens wgl to trzymac? zamowilem dwa kolejne nasiona feminizowane, najwyzej wsadze nowe
ZcwfF9m.jpeg

lKj0UV8.jpeg

aqnZcLN.jpeg

FT2OmBS.jpeg

są na out aktualnie, zasadzone w doniczkach 20l a doniczki wkopane w ziemie

HWDPLP

Well-known member
Buchów
1,716
siema, zerkniecie na te automaty? jest to skittelz strawberry auto i gorilla glue auto, pokazuje wam zdjęcia z 27 kwietnia (1 i 2) i z dzisiaj (3 i 4), ocenicie czy jest sens wgl to trzymac? zamowilem dwa kolejne nasiona feminizowane, najwyzej wsadze nowe
ZcwfF9m.jpeg

lKj0UV8.jpeg

aqnZcLN.jpeg

FT2OmBS.jpeg

są na out aktualnie, zasadzone w doniczkach 20l a doniczki wkopane w ziemie
Jak dla mnie to porażka one zaraz powinny zakwitnąć tak to po dwóch tygodniach powinny wyglądać jak dla mnie ale ja specem od AF nie jestem

ziomus420

Member
Buchów
3
Jak dla mnie to porażka one zaraz powinny zakwitnąć tak to po dwóch tygodniach powinny wyglądać jak dla mnie ale ja specem od AF nie jestem
tydzien przymrozków mi z***ał wszystko, przykryłem je ale i tak swoje z***ał, dlatego zamówiłem 2 kolejne.. tylko możecie mi powiedzieć czym roznia sie feminizowane od auto?

Eko

997
Weteran
Buchów
25,313
Odznaki
13
tydzien przymrozków mi z***ał wszystko, przykryłem je ale i tak swoje z***ał, dlatego zamówiłem 2 kolejne.. tylko możecie mi powiedzieć czym roznia sie feminizowane od auto?
Nie możemy, wysil umysł i poczytaj

BlackMen

Well-known member
Weteran
Buchów
2,729
Odznaki
1
Automaty powinno się dopiero teraz sadzic dlatego masz takie karły 😆 zostaw je i posadz kolejne

zajarany420

Well-known member
Buchów
130
Haha a nie mogą być auto feminizowane? O ku**a ale combo 😋 jak coś to nie feminizowane a fotoperiodyczne. Ale to są podstawy więc widac że nawet nic nie poczytales 🤷

DevineTheDude

Well-known member
Weteran
Buchów
2,455
Następne podlanie bedzie z NPK. Dziś dostały sól Epsom w niewielkim stężeniu 2g/L.

volun

Well-known member
Buchów
176
Ogólnie dostały wszystkie to samo 4 razy po bio tabsie i 2 łyżeczki startex pod korzeń na niektórych pojawiły się takie białe plamy co to takiego może być i jak sobie z tym poradzić ja nie potrafie tego zdjagnozować

A tutaj coś mi ukąsiło krzuna jakiś pomysł jak uratować czy wywalić i szybko kiełkować kolejną damke na jej miejsce

I ostanie czy to oznaki przenawożenia czy może magnez?

ziomus420

Member
Buchów
3
siema, zasadzone automaty około 20 kwietnia, ktoś rzuci okiem? pierwsze uprawy i pierwsze moje treningi, możecie dać znać czy coś źle, ogólnie co i jak.. mam zasadzone kolejne 2 outdoory feminizowane, więc jest opcja awaryjna w razie wu i lepszą miejscówkę z lepszym światłem ;pp

1;
HAluftw.jpeg

IfkI5i5.jpeg

2;
8pYoHZD.jpeg

fcfwIOA.jpeg

BlackMen

Well-known member
Weteran
Buchów
2,729
Odznaki
1
siema, zasadzone automaty około 20 kwietnia, ktoś rzuci okiem? pierwsze uprawy i pierwsze moje treningi, możecie dać znać czy coś źle, ogólnie co i jak.. mam zasadzone kolejne 2 outdoory feminizowane, więc jest opcja awaryjna w razie wu i lepszą miejscówkę z lepszym światłem ;pp

1;
HAluftw.jpeg

IfkI5i5.jpeg

2;
8pYoHZD.jpeg

fcfwIOA.jpeg
No tak średnio bym powiedział może 5 swojego będziesz miał. Widać że słońca im brakuje. Sam je przycinales czy ślimaki?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół