akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Pokazujemy swoje konopie, rośliny do oceny. Co im dolega, czy dobrze rosną, kiedy stosować trening, jaka płeć etc.

Wyszukiwarka Forumowa:

Eko

997
Weteran
Buchów
25,450
Odznaki
13
To af to co ty chciałeś monstera? 7-10g

#

Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
18,402
Odznaki
1
Podejrzewam ze więcej. Ale dziękuję za opinie
Typie, jak przyszedles gdzies w gosci, to sie zachowuj jak gosc albo wracaj do domu. Nastepny post w tonie w jakim usilujesz sie tu popisac, zakonczy twoja kariere na forum.

LordKrzaczeK

Well-known member
Buchów
768
Odznaki
2
Co gość ogolił pannę na łyso, ciekawy jestem finału jak będzie to wyglądać finalnie, z panny wyjdą 2 małe fiutki.

SwieżakDE

Member
Buchów
8
Siemanko. Roslinki to 2x shaman femki i 2x fasty ak47 krzyzowka z czyms tam. Nie panietam, ale nieistotne. Kielki wrzucone do ziemi dokladnie 1 czerwca. 10 dni temu zrobilem lst. Worki po 50l (fasty sa dwa w jednym worku), wrzucone po 3 biotabsy na worek plus zestaw startowy od biotabsa-mikoryza/bactrex/orgatrex wszystko wedlug tabeli. Generalnie wydaje mi sie, ze rosliny sa dosyc zdrowe (byc moze tylko mi sie wydaje), ale kilka dolnych lisci jest jakichs marnych, zeschnietych, przypalonych i na kilku lisciach zauwazylem tez sporo takich malych dziurek. Mozecie ocenic i cos podpowiedziec ?
IMG_3918.jpg

IMG_3887.jpg

IMG_3890.jpg

IMG_3888.jpg

IMG_3889.jpg

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół