nasiona marihuany

Pokrzywki do oceny !

Wyszukiwarka Forumowa:

The-Rolnik90

Well-known member
Buchów
0
Witam Moje pomidorki dzisiaj maja 53 dni jestem troche zmartwiony bo niektórzy forumowicze mówili ze nie dojdą ... ale dzisiaj na spocie zobaczylem chyba preflowery ale niee jestem pewien wiec poczekam jeszcze troche i umieszcze zdjecia . jednen pomidorek wykazuje chyba jakies niedobory .Z***ki i porady mile widziane z gory dziekuje.. <peace>: Bongo3::

Jack herer & white widow niedobobory ? ale tylko te dwa liscie takie :)

Tutaj caly

Easy Sativa

Special Queen

Special Kush

Blizna

Well-known member
Buchów
0
Dobrze jest, wszystko gicior. Nie przejmuj się dwoma żółtymi liśćmi. Roślina ich już nie potrzebuje to ma w nie delikatnie mówiąc wy***ane. Śmiało je możesz usunąć. A nie jestem pewien czy White Widow dochodzi u nas.

The-Rolnik90

Well-known member
Buchów
0
czy jak bym zaczol lac cos na kwitniecie i dal do jakiegos ciemnego miejsca na pare dni to zaczela by kwitnąc ?? kurde boje sie ze nie dojdą ... ;/

Blizna

Well-known member
Buchów
0
Nie, nic ci to nie da. Co najwyżej spowodujesz niedobór azotu a jeśli chodzi o celowe ograniczanie światła to musiałbyś codziennie to robić aż do zbiorów bo inaczej Ci roślina wróci do wegetacji. Najlepszym rozwiązaniem jest czas. W tym roku wielu osobom coś wolno kwitną planty. Moje Passiony dopiero powoli zaczynają. Może czeka nas za***ista jesień.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół