- Rozwiązań
- 1
- Buchów
- 18,802
- Odznaki
- 1
Sami odblokowali czy dales pin?s[ra
sprawdzali wiadomosci i fb na moim tel.

Sami odblokowali czy dales pin?s[ra
sprawdzali wiadomosci i fb na moim tel.
Pewnie dał bo postraszyli że ich człowiek się tym zajmie na komisariacieSami odblokowali czy dales pin?
Zeby ktos napisal o tym artykul czy cos mozna by to przykleic na strone glown
odblokowałem, i tak nie trzymłem na nim zadnych podejrzanych treści,zdjecSami odblokowali czy dales pin?
Miałem jakąs stara cyfrówke, wyjąłem karte pamięci, włączyłem aparat i nagle pojawiły sie jakieś stare fotki sprzed 10 lat które widocznie były zapisane w pamięci wewnętrznej aparatu.Dlatego jak się robi zdjęcia nie robi się telefonem ponieważ mogą i tak odzyskać skasowane dane ja mam starą cyfrówkę którą robie zdjęcia a w razie czego wyciągam kartę i wy***ane
a nie można palić głupa, że fotki wrzucone z neta na telefon czy aparat?Miałem jakąs stara cyfrówke, wyjąłem karte pamięci, włączyłem aparat i nagle pojawiły sie jakieś stare fotki sprzed 10 lat które widocznie były zapisane w pamięci wewnętrznej aparatu.
A pal głupa jak chcesza nie można palić głupa, że fotki wrzucone z neta na telefon czy aparat?
to nie przejdzie, jak są fotki zrobione telefonem to masz dużo danych w nich zapisanycha nie można palić głupa, że fotki wrzucone z neta na telefon czy aparat?
Całkiem możliwe lecz moja ma około 4mpx oraz nie ma żadnej pamięci wewnętrznejMiałem jakąs stara cyfrówke, wyjąłem karte pamięci, włączyłem aparat i nagle pojawiły sie jakieś stare fotki sprzed 10 lat które widocznie były zapisane w pamięci wewnętrznej aparatu.
A to ja miałem jakas lepszą od Twojej, dlatego kpic karte pamięci i po problemie,przykitrać odpowiednio i jest ok. Nie ma tez co panikować zbytnio jak jest człowiek w miare ostrożny. Było juz dużo tematów o przypałach, więc wystarczy poczytać i wyciągnąc wnioski. W dojczach przymierzają się do legalizacji i co niektórzy też pisza że to raczej ich ostatni legalny sezonCałkiem możliwe lecz moja ma około 4mpx oraz nie ma żadnej pamięci wewnętrznejpoza tym robienie fotek telefonem to ryzyko dlatego każdy robi jak uważa, nie dajcie się złapać ponieważ hodowla zielska oraz palenie to nie jest dla mnie żadne przestępstwo, boli mnie że Polska to tak cofnięty kraj że dalej zioło jest zakazane, wszystko jest dla ludzi lecz z umiarem mój stary prawie się zachlał lecz alko jest legit na prawdę chore czasy pozdro wszystkim i z fartem.
Wolę jednak na dysku, za veracryptem. Na swoim komputerze, a nie dyskach dostawcy chmuryna litość.. zdjęcia i inne tego typu trzymajcie w chmurze!
niejakby była grubsza afera to by wszystko wyciągnęli
Do producenta oprogramowania szyfrującego, czy producenta dysku twardego? xdto idzie pismo do producenta takiego dysku i sprawa rozwiązana