akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Policjanci rozpracowali grupę przestępczą, podejrzaną o przestępstwa narkotykowe

Wyszukiwarka Forumowa:

Newsiak RSS

Well-known member
Buchów
0
Wrocławscy policjanci zatrzymali 3 osoby podejrzane o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się przestępczością narkotykową. Wśród zatrzymanych znalazł się sam szef grupy. Podejrzani mają na swoim koncie wprowadzenie do obrotu blisko 4 kg marihuany oraz posiadanie tego środka odurzającego w ilości pozwalającej na uzyskanie ponad 3300 handlowych porcji. Wobec zatrzymanych zastosowany został środek zapobiegawczy w postaci tymczasowego aresztowania na okres 3 miesięcy.

More...

K

K2

Guest
z dupy te dane macie wyciągnięte - określcie co to jest handlowa porcja... banda kretynów i policyjnych partaczy .. szkoda gadać

K

K2

Guest
nie czytasz dokładnie, znaleźli tyle i tyle z czego jest tyle i tyle działek - 3300, a podejrzani oni oprócz tego ( co teraz znaleźli teraz - tych 3300 działek ) o wprowadenie do obrotu ( wcześniej ) 4 kg.

Policja to są jednak głupki, kolegę jak zatrzymali miał 2 czy tam 3 g to policzyli mu, że to jest kilkadziesiąt działek, czyli działka to było ok 0.1g.

Banda głupków, szkoda gadać...

U

Usunięty 70000

Guest
no dobra.. ale w ktorym dniu mniej wiecej? jak to ogarnac? czy jest sens wysadzac kazdej odmiany np po 2 nasiona i potem wybrac z tych dwoch jendo lepsze?

K

K2

Guest
robisz co chcesz gościu, uprawa to freestyle, jak cię na to stać to dlazcego by nie ... wysadzaj nawet po 10 jak masz kasę na to. I po co chcesz selekcjoować , na matki ?

U

Usunięty 70000

Guest
niee, nie chce matek. Po prostu teraz startuje w sobote, a potem nie wiem kiedy bede mogl ruszyc z nastepnym projektem.. a jesli mam po pare takich samych odmian to pytam czy jest sens wysadzac po 2 i potem wybrac 1, czy jest to po prostu bez sensu

K

K2

Guest
dla mnie bez sensu, bo co ma być to będzie. Sadzisz drugą, jak pierwsza padła.... Ale jak nie szkoda Tobie nasion, to sadź więcej ( a jak 2 wyjdą idealne i nie będziesz wiedział z czego wybrać hehe ;) ). Dla mnie to kompletnie mija się z celem, no chyba, że jesteś koneserem i robisz to do swojego rodzinnego albumu, portfolio do pracy czy referencji itp.

pozdro i powodzenia !

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół