- Buchów
- 0
Czy ty ku**a wogóle wiesz w jakiej części forum jesteś?Weź się zastanów kto tu spamuje. Akurat on podaje profesjonalne informacje na temat ludzi złapanych za mj. pewnie ty byś wolał artykuł ala ." 33 letni ZiO0m złapał przypał po psy wbiły na chate i zwęszyły 2 kg zielonego poczym w***ały mu 10 lat".Zastanawiam się czy Ty, kolego jesteś z policji albo jakiejś organizacji broniącej ludzi przed złem jakim jest kanabis ? Wszyscy wiemy jakie jest ryzyko i jaka może być kara.
Z Twoich postów wynika, że wszystkie uprawy w Polsce padają jedna po drugiej bo policja cudowną siłą każdego "przestępcę" złapie. Daj sobie spokój i nie spamuj !
CZy wiecie do kogo piszecie, to automatyczny program - bot.Pozdrawiam "RSS NEW's " newsiak łap bucha
Zastanawiam się czy Ty, kolego jesteś z policji albo jakiejś organizacji broniącej ludzi przed złem jakim jest kanabis ? Wszyscy wiemy jakie jest ryzyko i jaka może być kara.
Z Twoich postów wynika, że wszystkie uprawy w Polsce padają jedna po drugiej bo policja cudowną siłą każdego "przestępcę" złapie. Daj sobie spokój i nie spamuj !
Zastanawiam się czy Ty, kolego jesteś z policji albo jakiejś organizacji broniącej ludzi przed złem jakim jest kanabis ? Wszyscy wiemy jakie jest ryzyko i jaka może być kara.