• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Policjanci zabezpieczyli ponad 2 kilogramy marihuany

Wyszukiwarka Forumowa:

Newsiak RSS

Well-known member
Buchów
0
Funkcjonariusze z Chojnowa znaleźli w jednym z mieszkań ponad 2 kilogramy marihuany schowanej w plastikowym pojemniku. Zatrzymano w tej sprawie 33-latka, grozi mu do 10 lat więzienia.

More...

Kwiatek_Ban

Well-known member
Buchów
0
Zastanawiam się czy Ty, kolego jesteś z policji albo jakiejś organizacji broniącej ludzi przed złem jakim jest kanabis ? Wszyscy wiemy jakie jest ryzyko i jaka może być kara.

Z Twoich postów wynika, że wszystkie uprawy w Polsce padają jedna po drugiej bo policja cudowną siłą każdego "przestępcę" złapie. Daj sobie spokój i nie spamuj !

Barak

Well-known member
Buchów
0
Zastanawiam się czy Ty, kolego jesteś z policji albo jakiejś organizacji broniącej ludzi przed złem jakim jest kanabis ? Wszyscy wiemy jakie jest ryzyko i jaka może być kara.

Z Twoich postów wynika, że wszystkie uprawy w Polsce padają jedna po drugiej bo policja cudowną siłą każdego "przestępcę" złapie. Daj sobie spokój i nie spamuj !
Czy ty ku**a wogóle wiesz w jakiej części forum jesteś?Weź się zastanów kto tu spamuje. Akurat on podaje profesjonalne informacje na temat ludzi złapanych za mj. pewnie ty byś wolał artykuł ala ." 33 letni ZiO0m złapał przypał po psy wbiły na chate i zwęszyły 2 kg zielonego poczym w***ały mu 10 lat".
Newsiak tu kawał dobrej roBOTy jako informator robi i tyle.
Pozdrawiam "RSS NEW's " newsiak łap bucha<shiza>

Szkoda Newsiak że czasem po kilka razy jeden temat dodajesz no ale cóż...:D

Ostatnia edycja:
S

Spasiona Swinia

Guest
Ogarnijcie się chłopcy Newsiak To Bot i nie mówi :D A z policji to tez nie jest.

Barak

Well-known member
Buchów
0
To że jest botem nie oznacza że nie ma uczuć!
nikt mi nie będzie mojego ulubionego bota na mim poletku obrażał!
fftop// z jakiej strony newsiak bierze info?<shiza>

Shun

Well-known member
Buchów
0
ojeju kto na tym forum siedzi :yeahh:

Marihuanator

Banned
Buchów
0

Aaaaaaahahaha... już myślałem, że to ja mam dobry stuff, ale to jest jeszcze chyba hooy w porównaniu z tym Twoim, stary. :joker:

Goffeee20

Well-known member
Buchów
0

Ja pie***le z krzesła spadłem ! hahahahah Stary wez nie jaraj juz tyle ahahahahahhahahahhahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahah

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół