akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Policjanci zlikwidowali nielegalną uprawę konopi

Wyszukiwarka Forumowa:

Newsiak RSS

Well-known member
Buchów
0
Policjanci pionu narkotykowego białostockiej komendy ujawnili nielegalną uprawę konopi. Funkcjonariusze zabezpieczyli 150 donic z roślinami konopi innych niż włókniste, które mogłyby służyć do pozyskania około 3,3 kg marihuany.

More...

M

Manto

Guest
Nauczka by na oucie nie uprawiac w donicach i białych workach , byle kto wyjdzie w plener i to zobaczy , głupota niesamowita .

Nikodem

Well-known member
Buchów
0
Ja mam jedną doniczkę ale za to jest włożona w dołek tak, że nawet dziury nie widać.

L

Lord of Bhang

Guest
A jak juz chcą w donicach na oucie to ewentualnie wkopać w ziemie albo kupic ziemie uniwersalna do niej dodac spotowej i to we worek i wkopać worek w ziemie i trzecia opcja znalesc spota z dobra ziemia sypnąć dolomitu i bezpośrednio wsadzic ja nwm jaki jest sens sadzenie w doniczkach na spocie i nie wkopanie ich spot staje sie wtedy w h*j widoczny ale cóż jak ktoś chce przypał to niech sadzi w doniczkach kumaci wiedzą o co chodzi eloo!!!

M

Manto

Guest
A jak juz chcą w donicach na oucie to ewentualnie wkopać w ziemie albo kupic ziemie uniwersalna do niej dodac spotowej i to we worek i wkopać worek w ziemie i trzecia opcja znalesc spota z dobra ziemia sypnąć dolomitu i bezpośrednio wsadzic ja nwm jaki jest sens sadzenie w doniczkach na spocie i nie wkopanie ich spot staje sie wtedy w h*j widoczny ale cóż jak ktoś chce przypał to niech sadzi w doniczkach kumaci wiedzą o co chodzi eloo!!!

Racja , no i jest problem bo trzeba często chodzic podlewać takie doniczkowe .

Lai

Well-known member
Buchów
0
2-3 cm keramzytu na spod ziemia z perlitem/hydrozelem na gore cos zeby nie wysychala za szybko ziemia i Co tydzień przychodzisz podlać , zrobić Upa w fotorelacji, a pewność ze nic sie nie wprosi z korzeniami do konopi :D

M

Manto

Guest
2-3 cm keramzytu na spod ziemia z perlitem/hydrozelem na gore cos zeby nie wysychala za szybko ziemia i Co tydzień przychodzisz podlać , zrobić Upa w fotorelacji, a pewność ze nic sie nie wprosi z korzeniami do konopi :D

Albo kończysz jak ten na górze .

kamilthc

Well-known member
Weteran
Buchów
2
to i tak ze nie czaili sie na wlasciciela. Ktos mial kupe szczescia

M

Manto

Guest
to i tak ze nie czaili sie na wlasciciela. Ktos mial kupe szczescia

Pewnie się czaili , tylko grower był bardziej przewidywalny i pewnie miał kamerę albo po prostu wyczaił ich , pały nie odpuszczają tak łatwo , jak nie był notowany i nie zostały odciski na donicach to nie musi się zbytnio martwić .

kawasaki0

Well-known member
Buchów
34
U mnie od chwili wykrycia do likwidacji minęło z 1,5 miesiąca także potwierdzam. A taki artykuł na stronie policji piszą w dzień likwidacji ;). Tak szybko nie odpuszczaja, szukając właściciela. Międzyczasie obserwują miejsce, można znaleźć odcięte gałązki na krzakach. W końcu muszą się upewnić czy ma to THC, żeby wstydu sobie nie robić. No i jak sobie obyczaja kiedy i jak ktoś tam działa to wysyłają ekipę która tam czeka na delikwenta. Nie wiem czy tak jest zawsze. Pragnąłem się podzielić moim przypadkiem . Może komuś pomoże.

kamilthc

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Tutaj długo nie mogli się czaić bo rośliny malutkie były na fotach

M

Manto

Guest
U mnie od chwili wykrycia do likwidacji minęło z 1,5 miesiąca także potwierdzam. A taki artykuł na stronie policji piszą w dzień likwidacji ;). Tak szybko nie odpuszczaja, szukając właściciela. Międzyczasie obserwują miejsce, można znaleźć odcięte gałązki na krzakach. W końcu muszą się upewnić czy ma to THC, żeby wstydu sobie nie robić. No i jak sobie obyczaja kiedy i jak ktoś tam działa to wysyłają ekipę która tam czeka na delikwenta. Nie wiem czy tak jest zawsze. Pragnąłem się podzielić moim przypadkiem . Może komuś pomoże.

Dlatego warto miec spota pod własną obserwacja , i robic niebieskim koło nosa , madry grower to wolny grower .

U

Usunięty 70681

Guest
150 roślin i 3,3 kg ? chyba zważyli to wszystko :D :harvest:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół