Co to za obozy? i gdzie one są?
właśnie cały problem polega na tym, że nie ma polskich obozów. są tylko i wyłącznie niemieckie, sformuowanie polskie nazistowskie obozy powoduje otwarcie noża w kieszeni. niemieckie, nie nazistowskie, tym bardziej polskie nazistowskie, jak to w ogóle brzmi, dziś w wiadomosciach czy innym dzienniku jakiś sprzedawczyk się wypowiadał że to niemcy najbardziej ucierpieli. jak takie słowa mogą polskich ust lecieć, chyba jakiś Werwolf F2/ F3 tak tylko mógby stwierdzić.
obozy zagłady, w których naukowcy z bayer farmacji prowadzili testy preparatów były niemieckie tak jak niemiecko brzmi bayer ag czy jak to idzie.
jeśli politycy z opozycji zamiast bronic dobrego interesu i imienia ojczyzny, będą bronić demokracji [ <lol> ] i będą pozwalać dalej nazywać owe obozy polskimi, bez roszczeń za takie sformuowania, tym bardziej będą twierdzić, że niemcy nie powinni nam oddać hajsu za zdemolowanie kraju to sytuacja jak na tym memie będzie.. conajmniej bardzo realna.
niemcom trzeba przypominać na każdym kroku kim byli, ponieważ wystarczająco działają destrukcyjnie po raz kolejny.
jeśli ktoś stwierdziłby np, że naziści nie byli niemcami, i nie można nazywać współczesnych niemców nazistami zwłaszcza w debatach międzynarodowych bo " takie mieli rządy wtedy " zadam proste pytanie, kim zatem są ci niemieccy turysci, stare dziadki zwiedzające świat, gdzie polski emeryt nie ma jak żyć. [bo znowy, musi kupować leki produkcji niemieckiej, które były testowane w niemieckich obozach na ludziach nacji żydowskiej, polskiej, no i innych cygsach i ruskich pojmanych]
wedle mema jakiego ostatnio wygrzebałem owi starsi niemcy byli w zakładach ---> hmm, może w polskich obozach tak płacili ---> ci starsi niemcy dla młodszych niemców byli pracownikami zakładów elektrycznych, elektrowni itp, wszystko co się może kojarzyć z piktogramem "wysokie napięcie".
z resztą sam zobacz, czyż nie realnie wygląda takie podejście stereotypowego młodego hansa/heinricha lub johana do tego kasku skoro uczą go o polskich obozach i niezidentyfikowanej nacji nazistów ?
Wk***ia mnie .. .że ostatnio jest wysyp gimby ( czy tam małolatów) jak grzybów w lesie na tym forum.
Wk***ia mnie to że dzisiejsza młodzież musi mieć podane wszystko na tacy a Google nie boli,
Ahh
też prawda, i troli