• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Pomóżcie coś zbudować

Wyszukiwarka Forumowa:
D

delete

Guest
Witam.
Wiem że to nie możliwe ale jeśli chodzi o spota to z dnia na dzień znalazłem się w metrowym dole. Piszę na warsztatach ponieważ tylko tu możecie pomóc.Wiem że to niewiarygodne ale muszę zbudować coś o powierzchni 2x3m co by mogło utrzymać ciężar 10ciu automatów w doniczkach po 10L przez 30 dni na wysokości ciutke ponad metra. Myślałem coś w deseń stołu ale nie mam wyobraźni.Bardzo proszę o wszelakie sugestie i propozycje nagradzane oczywiście.:freak2:

Fidel Gastro

Stary wyjadacz cukierasków...
Weteran
Buchów
4
Kilka starych drzwi z rozbiurki za darmoche mozesz zorganizowac,jakies pale pod te drzwi jako nogi to tak po taniosci na szybko :)

D

delete

Guest
W sumie... pale z drewna gleboko wbite w ziemie i przybite solidnie do drzwi powinny dac rade. Dzięki wielkie. Już chyba nawet wiem gdzie się po takie zgłosić.
Łap bucha:bongo4:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół