nasiona marihuany

pomóżcie - to przemysłówka?

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.
B

blancik

Guest
Jakbyś poczytal to byś nie zadawal glupich pytań. Temat ląduje w koszu. CZYTAJ A NIE ZAKLADASZ NOWE TEMATY BO JESTEś POCZąTKUJąCY i MYśLISZ ZE CI WSZYSTKO WOLNO!

S

spazma

Guest
blancik

oki. nie wiedziałem że tego typu watki lądują w koszu. nie mam zamiaru studiowac całego forum by dowiedzieć się tego czego szukam.. tym bardziej powołałem się na Waszą wiedzę, jako bardziej doświadczonych

nie spodziewałem się tego, tym bardziej u ludzi którzy mają.. hmm.. wspólne tematy ze mną jakim jest zioło ;)

oczywiście - mogliscie mnie "utemperować" jako poczatkującego, ale nie w taki sposób, tym bardziej że ja swoje lata mam i nie zamierzam się kłócic z jakimś sfrustrowanym gówniarzem /nie mam nikogo na myśli - wale prosto z mostu, jak Ty/

S

spazma

Guest
urban.. przestań, bo mnie rozśmieszasz choć nic nie paliłem :D co sobą reprezentujesz? :)

czytałem forum z grubsza, ale nie mam aż tyle czasu co Ty.. dlatego chciałem się spytać - nie daliście dojśc do słowa tylko od razu agresja.. eh

R

Rider

Guest
Forum ma swoj regulamin , zapoznaj sie z nim i go przestrzegaj inaczej BAN

B

blancik

Guest
spazma, to ty się plączesz lub wcale nierozumiesz co sie do ciebie pisze. Spuść z tonu i wes przyklad z innych ku**a.

S

spazma

Guest
dobrze, dobrze.. niech mi urban da spokój

[ Dodano: 2006-08-23, 18:30 ]
a wracając do tematu - jest ktoś w stanie mi powiedzieć co to za zioło? już pytam sie neutralnie - nie chcę kłótni niepotrzebnych na forum. nie znamy się, więc po co te nerwy

B

blancik

Guest
spazma napisał:
dobrze, dobrze.. niech mi urban da spokój

urban cie potraktowal na twoje wlasne życzenie, wiec juz daj spokój i stosuj sie do wszystkiego jak inni poprostu.

R

Rider

Guest
ku**a przeciez juz ci napisałem ze to przemysłówka , zrób sobie z niej sznurki lub cos podobnego.

B

blancik

Guest
Nie można nikogo ignorować jeżeli ma racje, a w tym wypadku urban ma ją jak najbardziej.

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół