• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Pomidor przerośnie boxa

Wyszukiwarka Forumowa:

mieczyslawmaly

New member
Buchów
0
Witam serdecznie. jest to moja pierwsza uprawa stąd mój błąd i za późne przełączenie na flo oraz brak zastosowania LST. Na przyszłość będę wiedział ale przy pierwszej hodowli ciężko było wszystko ogarnąć.
Do rzeczy, mój problem wygląda tak że box ma wymiary 55x55x80 dł x szer x wys. niecały tydzien temu przełaczyłem na flo a roślinka rośnie jak szalona i z całą pewnością mogę stwierdzic że nie starczy na nią boxa ponieważ na szerokość liście lada dzień zaczną dotykać ścian. Na wysokość poźniej ale na pewno jest to nieuniknione tak więc zastanawiam się co zrobić teraz?

unnamed

Well-known member
Buchów
0
Pakuj walizki i spieprzaj z pokoju, pomidor wyjdzie z szafy i Cię zje :freak:

...... Połam łodygę, zrób Super cropping, może nawet w dwóch miejscach jak będzie trzeba. Ciągnij ją do ziemi, odrosty równo marsz i do przodu :sunny:
ejjj ja tego nie napisałem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie próbuj wciskac mi tego do ust!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja ogarniam swój harem :D

mieczyslawmaly

New member
Buchów
0
spodziewałem się takich "szyderczych" odpowiedzi ale to pewnie z powodu że sami zapomnieliście jak to jest z pierwszą rośliną... Zwróćcie uwagę że jest taki piękny dzień czyli sobota a ja siedzę i martwię się o moją roślinkę to chyba o czymś świadczy, o tym że mi na niej zależy.

ogrodnik_bob

Well-known member
Weteran
Buchów
0
z wypowiedzi mozesz wywnioskowac co robic - nagonac i lekko lamac, zeby ci do slonca nie dotarla ;)

KochamDom

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Tak jak wcześniej pisali. Możesz łamać i naginać w różne strony. Łamanie jednak ograniczaj do tego stopnia by nie naruszyć tkanki - poczytaj o super coppingu. Nic więcej raczej nie zrobisz. Na flo dalej możesz łamać, albo jak urosną za wysoko topy zahamować ich wzrost za pomocą "fim podczas flo" - wpisz w wyszukiwarkę...

Dejavu... Pisałem to szatanowi chyba...:D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół