nasiona marihuany

Pomoc przy Starcie uprawy konopi pod Lumatek 300PRO

Wyszukiwarka Forumowa:

KasperTHC

Member
Buchów
4
Voodo Juice przyjdzie na dniach :) dzięki za radę
Jakie donice polecacie do takiego boxa myślałem nad Air pot + ziemia bio bizz light + Dolomit i perlit i nie podoba mi się za holere ten wentylator .. + bez opcji regulacji , ewentualnie dokupić do niego regulator we wtyczce

mleko1986

Well-known member
Buchów
1,423
Herbgarden ma fajne wentylatory mieszające dużo tańsze niz hydromars, czy AC infinty
Wyciąg jak lepszy to prima klima, seria whisperblower - Mercedes wśród wyciągów.
Wszystko zalezy ile roślin planujesz i jakie donice. Ja bym leciał 4-6 roślin i donice autopot najlepiej xl 25l przy 4szt.

KasperTHC

Member
Buchów
4
W autopot boje się narazie polecieć nie znając konkretów indoor . W oucie nie ma problemów. A tutaj jednak wszystko inaczej autopoty działają na pompce wodnej tak to też nowość dla mnie . Chcial bym też nauczyc się błędów które i tak będą wiadomo . Temat wentylatorów jeszcze musze przerobić bo dużo mi brakuje jeśli o to chodzi. I narazie kompletnie nie mam Planu na to xd . Od czwartku startuje ze składaniem wszystkiego i co do zmiany to pójdzie do zmiany . Dodam że box bd stał w bardzo dużym pokoju nie uzytkowanym jest ogrzewanie tak z temp nie bd problemu . Jedynie xo myślę to dać coś pod całego boxa bo od podłogi może ciągnąć chłód

Ostatnia edycja:

Liv

Well-known member
Weteran
Buchów
969
Autopoty są za***iste i działają grawitacyjne. Ph i podlewanie to jedyne czego nie z***ałem podczas mojego grow, bo się nie dało xD
Mineralek sam bym nie tknął na 1 raz ani automatów. Zestaw od biotabsa+ autopoty niwelują dużo problemów i są po prostu wygodne

KasperTHC

Member
Buchów
4
No automatów nie bd napewno :) Mineralki poprostu nie były wogole planowane dodatek . Zaraz sprawdzę te autopoty i tego biotabsa +

KasperTHC

Member
Buchów
4
Herbgarden ma fajne wentylatory mieszające dużo tańsze niz hydromars, czy AC infinty
Wyciąg jak lepszy to prima klima, seria whisperblower - Mercedes wśród wyciągów.
Wszystko zalezy ile roślin planujesz i jakie donice. Ja bym leciał 4-6 roślin i donice autopot najlepiej xl 25l przy 4szt.
A ten co mam do czego się nada ten quiet ? Możesz mi podesłać jakieś linki ?

Leniwy

Well-known member
Buchów
763
Odznaki
1
Jeżeli ma być cichy mieszający to bierz marsa.

KasperTHC

Member
Buchów
4
No Box i tak bd stal w bardzo dużym pokoju i zamykane będą drzwi pewnie ale dalej nie wiem jak ugryźć ten co mam co mogę z nim zrobić. I bardzo rozważam autopoty 25l i biotabsa u nas krocie kosztują autopoty na stronach xd Jutro wszystko na spokojnie montuje żoną bd pomagała ^^ i zobaczymy co jeszcze jest fest do ogarnięcia. Szkoda ze wcześniej tych odżywek biotabs nie widzialem ,a i na dniach ma przyjść siatka. Ziemi jeszcze nie zamawiałem i ph I EC metru . Pestki będą na dniach.
Dzięki za wszystkie rady :) przydały się i to bardzo

Ostatnia edycja:

KasperTHC

Member
Buchów
4
Autopoty są za***iste i działają grawitacyjne. Ph i podlewanie to jedyne czego nie z***ałem podczas mojego grow, bo się nie dało xD
Mineralek sam bym nie tknął na 1 raz ani automatów. Zestaw od biotabsa+ autopoty niwelują dużo problemów i są po prostu wygodne
Dzięki za pomoc bardzo mi pomogłeś. Prawie nic nie wiedziałem o tym i myliłem Air poty z auto potami a jak juz zobaczylem mowie hydro .... . Całe życie robilem bio i się na to skusze . To co mam minerały się nie zmarnują albo oddam komuś z was . Jak wystartuje to bd relka . Dla mnie coś całkowicie nowego w 100% . Jak cały indoor

mleko1986

Well-known member
Buchów
1,423
Połączenie autopot + biotabs jest bardzo dobrym wyborem. Nie chciałem Ci całego zestawu zmieniać. Ale dotarłeś do dobrego miejsca.

KasperTHC

Member
Buchów
4
Nie chcem kokosów... tym bardziej jako lajkonik . Będą konkretne geny od barna nigdy mnie nie zawiódł malana bomb były do końca w sadownikach . Jeden na wyjeździe xd . Od white label skunk#1 i super to koty nie z tej ziemi. Maroc pas#1 i reszta rozdupcyly system.i pestki od kolegów. Minęło tyle lat a spróbuję zrobić to samo Odkąd w de jest legalne i można dlaczego nie ?. Dodał bym zdjęcia out ale nie ma sensu. Ja jestem nauczony bio sam robilem gowniaka . Ja sam nie pale wogole pewnie spróbuję. W szafce u mnie leży nl baton gorilla, już 2 rok xd i słynny do si dos od Pana pestki pozdrawiam ^^

Ostatnia edycja:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół