• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Pomoc z boxem / oswietlenie

Wyszukiwarka Forumowa:

usr1337

Active member
Buchów
0
Siema , chcialbym w koncu sklepac boxa dla mojej dziewczynki ale tylko 1 rzecz mnie przed tym powstrzymuje :/ mianowicie zarowki . Duzo czytalem na tym forum o zarowkach philips tornado . Problem w tym ze te zarowki sa drogie : s i nie wiem jakie najlepiej wziac , ile i tanie . Kumpel mowil ze kiedys dla swojej dal 2 zwykle 150 i bylo dobrze . Czy zwykle zarowki beda sie nadawac dla niej ?

oleander

Well-known member
Buchów
0
Nie musisz kupowac philipsow (sa polecane bo na 23w maja 1550 lumenow i maja dlugi czas pracy)Poprostu bedac w sklepie poszukaj tanszego zamiennika(zwracaj uwage na ilosc lumenow i cos wybierz)Zwykle zarowki sie nie nadaja maja niska skutecznosc swietlna(ok 12 lumenow na wat podczas gdy kompakty srednia 60 lumenow na wat) sa malo trwale i zra duzo pradu . Z drugiej strony to nie majatek wydac te 15-20 zl na kompakta , robiac boxa musisz sie przygotowac na wydatki. pozdro

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół