• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Pomocy co robić??

Wyszukiwarka Forumowa:

evolution123

New member
Buchów
0
Witam przeszukalem niejedno forum i nie znalazłem odp na moje pytanie.Mianowicie przestawiłem rosliny ak 47 wczesniej na faze flo teraz jest 1 tydzien a mamy 30 lipca.Za tydzien wyjezdzam na wakacje i nie bede mogl zakrywać roslin.Kwiaty juz sie rozwineły całkowicie i są białe włoski.Czy zajdzie jakas zmiana jak przez tydzien mojej nieobecnosci rosliny bedą miały 16 godz swiatła i 8 nocy?a nie jak dotychczas 12/12?w momencie wyjazdu bedzie 15 dzien flo.

zarodnik

Active member
Buchów
0
a czemu tak? czemu nie kupisz za 10zl w castoramie analogowego programatora czasowego?

Echo vol.2

Well-known member
Buchów
0
z tego co zrozumiałem roślina jest na OUT i zakrywasz ją skracając fazę dzienną tak ? ... jeżeli przez twoją nie obecność będzie miała wydłużone oświetlenie , może po prostu przełączyć się spowrotem na weg.

evolution123

New member
Buchów
0
a czemu tak? czemu nie kupisz za 10zl w castoramie analogowego programatora czasowego?

Gdyż myśląc logicznie opcja na oucie nie wchodzi w gre.

---------- Aktualizacja posta 19:42 ---------- Czas poprzedniego posta 19:41 ----------

z tego co zrozumiałem roślina jest na OUT i zakrywasz ją skracając fazę dzienną tak ? ... jeżeli przez twoją nie obecność będzie miała wydłużone oświetlenie , może po prostu przełączyć się spowrotem na weg.

a czy nie zhermieje czy cos w tym stylu.Nasiona byly feminizowane a podobno to niesie duze prawdopodobienstwo przy takim zabiegu.

Ofy

Well-known member
Buchów
0
Ustaw okrycie tak że np od pewnej godziny słońce nie będzie już na nią padało. Np od zachodu i wyreguluj tak żeby zachodzące słońce nie rzucało na nią światła od pewnej godziny czy jakoś tak.

buch123

Well-known member
Buchów
0
Ustaw okrycie tak że np od pewnej godziny słońce nie będzie już na nią padało. Np od zachodu i wyreguluj tak żeby zachodzące słońce nie rzucało na nią światła od pewnej godziny czy jakoś tak.

To nie wypali. Roślina musi mieć ciemno z każdej strony. Pozdro.

PS. Tak może wrócić do wega ale nie musi. Sam miałem taki problem jednak odpuściłem. Za dużo zabawy i ryzyka (reweg, możliwość hermienia)

Samar

Well-known member
Buchów
0
Dokładnie jedyna opcja to powierzyć zadanie komuś zaufanemu brat czy prawilny koleżka

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół