nasiona marihuany

POMOCY !!! co z nia nie tak powiedzccie !!?? !! ??

Wyszukiwarka Forumowa:

fajrant

Member
Buchów
0

Buddahh

Well-known member
Weteran
Buchów
1
wejdz na www.haszysz.com ... w dziale uprawa,choroby i tam wszystkiego sie dowiesz ... ku**a poszukaj troche

biohack

Well-known member
Buchów
1
mala cos po 2 i pół miecha;) jak zrobie mojej to sie przestraszycie podlej ją wiecej biohumusem i bliżej okna jesli chodujesz na parapecie;) :pr:

fajrant

Member
Buchów
0
ku**a szukalem wszedzie i nic ! tu ze niby za malo magnezu tu czego chu*a !! podelawam ja biohumusem do surfinii oraz florovitem no i nie wiem dlaczego te liscie sie zwezaja i opadaj w dol :/ jeszcze pare dni temu mialem problemy z maczniakiem ale podlewalem wodą z mlekiem i wszystko wraca do normy oprocz tego co jest ku**a !! pomocy a blizej okna to nie moge stoja na stoliczku zaraz kolo firanek bo jeszcze jakis sasiad zczapi :D pomozcie !

B

blancik

Guest
Za malo podlewasz, roślina poza tym powinna mieć większe doniczki.

fajrant

Member
Buchów
0
podlewam ja prawie dziennie myslalem nawet ze to z przelania a doniczka nowa 4.5l wiec powinno byc ok jezuuu nie moge ich staracic przeciez to moje dzieciaczki :D a moze to zle ph ? chociaz z lisciami nic sie nie dzieje oprocz tego ze sa zawiniete w rulon a koncowki opadaja w dol ! a na dodatek nie widze zadnych preflowerow ! roslinka to easy bud z femmaleseeds ku**a pomocy ludziska !

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Codziennie podlewasz ? to za duzo napewno a listki prawdopodobnie od temp sie w dol wyginaja przynajmniej ja mialem taki problem :thumright:

Buddahh

Well-known member
Weteran
Buchów
1
masz je wogule pod lampami ? niebój zaby koles niestracisz ich ... ja mialem tak z białom wdowom ... ja dawałem ją na dwór( na balkon ) to tez sie tak z lisciami działo a jak dałem do domu zdala od naturalnego swiatla ( słonca ) to wszystko wruciło do normy i dałem na parapet (wenetrzny) i wszystko gra wiec mozliwe ze szkodzi jej naturalne swiatło wiem ze to niby ***niete ale mi sie tez tak dzialo ....

fajrant

Member
Buchów
0
podleawam jak za sucho przynajmniej na 5 cm chyba nie przelalem ani nie zasuszylem rosliny ...krzak wyglada jak na zdjeciu z za wyskoim ph tak samo wygiet i skrecony w dol ale nie ma zadnych przebarwien w postaci zolstwych plam nie dawno przesadzilem z tej donicy ktora jest na foto nr 1 do donicy o 2l wiekszej nowa ziemia wszystko ok obficie podlalem zeby sie ukorzenila a z dnia na dzien liscie wygladaly wlasnie tak jak opisalem powyzej a co do temp to nie bo stoi na parapecie

B

blancik

Guest
dlamnie ta roślina jest za malo podlewana, jest oklapla, a napisz czy po podlaniu liście się podnoszą i roslina tak jakby nabierala zycia? czy nawet po podlaniu wygląda jak teraz.
I te donice są za male również

G

-=gibonstyle=-

Guest
najlepiej przesadź w doniczke co najmniej 10 litrową podlewaj troche żadziej dbaj by nie miała temperatury powyżej 31*C i nie poniżej 28*C i myśle że będzie ok ale może też być tak że ona się nie przyjmnie .pzdr

fajrant

Member
Buchów
0
jak to ze sie nie przyjmie ?!?! kurde jeden mowi ze podlac obficie jeden ze zaprzestac ku**a prosze o porade kogos kto zna taki problem ! roslina nie jest w boxie stoi sobie blisko okna i ma wszystko czego potrzebuje nowa ziemia,woda+nawozy a tu tako LIPA kuuule pomocy !

B

blancik

Guest
fajrant, co Ty tu k***ujesz??? dostaleś porady, więc sobie je przeanalizuj, jeżeli uważasz ze wszystko to zastosowaleś czy bylo zastosowane z twojej strony co napisane to chyba wniosek z tego taki ze jednak ten parapet nie sluży w dużym stopniu.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół