akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Pomocy! Co z tym zrobić?

Wyszukiwarka Forumowa:

Gabrys204

Well-known member
Buchów
0
Witam Posiadam 4 Panienki 2 z nich to Bubble Kush Automatic Feminizowane od Royal Queen Seeds i kolejne 2 to Green Monster Automatic Feminizowane od Zambeza Seeds pytanie tyczy sie GREEN MONSTERA rosliny maja po 100cm wysokosci i maja 62 dni życia i nie kwitnie gdzie bubble kush juz sa ladne zbite topy gdzie maja po tyle samo dni w czym jest problem czy moze to byc ze jest to meska jakas odmiana i zostalem oszukany przez sklep czy tez zrobilem cos nie tak dodam ze to nie moja pierwsza uprawa producent daje im od kielka do scinki 55 dni a tu taka lipa jakas co z tym zrobic czy mam to wyj***ć z boxa bo tylko zaslaniaja im moje topowate krzaki :) pozdrawiam :) a tu macie kilka zdjec :)

GREEN MONSTER ktory nie che kwitnac :)

szczyt monstera

drugi szczyt Monstera

Prosze o odpowiedzi z góry dziekuje :)

Friko

Well-known member
Buchów
0
62 dni i nie kwitnie.. Prosta sprawa, to nie automat.

Śmieszek420

World Wide Weed
Obsługa forum
Moderator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
9,656
Odznaki
5
Skoro nie kwitnie w 62 dniu życia to nie jest to auto i nie podlega to dyskusji. Ja by to wy***ał do kosza, i wypiął się na tego producenta.

choci

Well-known member
Buchów
1
A ja bym przełączyl na 12/12 i zobaczył jak to zakwitnie hue

Śmieszek420

World Wide Weed
Obsługa forum
Moderator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
9,656
Odznaki
5
Pewnie skończy wyginając się pod sufitem boxa :D

choci

Well-known member
Buchów
1
Istnieje taka możliwość<lol> ,ale może też uda się zmiescic ,wiesz jak się popieści...hue

Kosha

Well-known member
Buchów
41
Moim skromnym zdaniem też bym to wyebal.
Chyba że boxa przebudujesz xd

BACer

Well-known member
Buchów
0
Mozna by klony zrobic z tego i SoG taki na szybko zeby te 2 miesiace w du*e nie poszly :D

Morninsta

Banned
Buchów
2
przecież to panowie właśnie puściło, to o co chodzi hueh
o tu, nad przylistkiem

CUBE

Well-known member
Weteran
Buchów
4,697
Odznaki
3
To że roslina pokazała włoski nie oznacza że kwitnie, ona sie określiła i powiedziała ze jest panienka i ze jest gotowa by zakwitnąc, brakuje jej tylko 12/12

Morninsta

Banned
Buchów
2
bo ja panie wiem? hehe
na tej focie pt. szczyt monstera wygląda że się zbiera do robienia pąków ;)
to w sumie indoor, więc miejsce ważne, ale myślę, że zaraz z tych pączków zacznie wypuszczać pistle,

a w sumie przypatrz się, ten led źle oddaje barwy ale ona ma za dużo preflo jak na preflo na tej focie.

moim skromnym zdaniem rusza ;)

jack h. czy nl w auto jak wchodzily te xxl na rynek to tez tak pozno dalo znak o ile pamietam

motys

Well-known member
Buchów
0
To że roslina pokazała włoski nie oznacza że kwitnie, ona sie określiła i powiedziała ze jest panienka i ze jest gotowa by zakwitnąc, brakuje jej tylko 12/12

Ja tu czegoś nie rozumie. Co to znaczy że sie określiła? Mam rośline, zmieniam cykl świecenia na 12/12 i po kilku dniach pokazują sie włoski, i co to znaczy że jeszcze nie kwitnie? To kiedy według ciebie kwitnie?

drzewiec

spokojny furiat
Weteran
Buchów
11,031
Odznaki
11
zmieniasz cykl świecenia na 12/12 i zaczyna sie tzw. indukcja(~1-2 tyg) -roslina przechodzi w kwitnienie i pokazuje plec,,rosnie.. sa 1 wloski to znaczy damka jak z deka ich przybedzie to zaczyna sie kwitnienie( ja licze od tego czasu kwitnienie)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół