- Buchów
- 0
Witam i proszę o zrozumienie, szukałem w innych tematach i doszukać się nie mogłem... Planuję Kupić growboxa 120X120x180 cm wraz z całym osprzętem... Na zakup tego wszystkiego mam 2300 zł...
Moje pytanie brzmi tak co lepiej się opłaca kupić CoolTube czy odbłyśnik?
Wydaję się iż CoolTube jest git ze znika problem z temp, przy zastosowaniu Odp wętylatora promienistego połączonego z filtrem i Przewodem wentylacyjnym, ale druga sprawa iż CoolTube jest ze szkła co zatrzymuje promienie do 95 % UV które są niezbędne do wytwarzania żywicy przez roślinę a zarazem THC...
A przy standardowym odbłyśniku znika problem z promieniami UV lecz ciężej jest utrzymać tempetarure i wilgotnośc...
Jestem za kupieniem CoolTube lecz męczy mnie to słabe promieniowanie...
Proszę się O wypowiedzenie się na moje zdanie bo mam już mętlik w głowie...
CoolTube czy odbłysnik...
Prosił bym o jakieś plusy i minusy
Z góry dziękuję za pomoc i wyrozumienie
Planuję się dobrze zaopatrzyć na indor
FreshGrower
---------- Aktualizacja posta 18:15 ---------- Czas poprzedniego posta 15:41 ----------
Tak to właśnie jest, Jak chcesz czegoś się dowiedzieć....
Moje pytanie brzmi tak co lepiej się opłaca kupić CoolTube czy odbłyśnik?
Wydaję się iż CoolTube jest git ze znika problem z temp, przy zastosowaniu Odp wętylatora promienistego połączonego z filtrem i Przewodem wentylacyjnym, ale druga sprawa iż CoolTube jest ze szkła co zatrzymuje promienie do 95 % UV które są niezbędne do wytwarzania żywicy przez roślinę a zarazem THC...
A przy standardowym odbłyśniku znika problem z promieniami UV lecz ciężej jest utrzymać tempetarure i wilgotnośc...
Jestem za kupieniem CoolTube lecz męczy mnie to słabe promieniowanie...
Proszę się O wypowiedzenie się na moje zdanie bo mam już mętlik w głowie...
CoolTube czy odbłysnik...
Prosił bym o jakieś plusy i minusy
Z góry dziękuję za pomoc i wyrozumienie
Planuję się dobrze zaopatrzyć na indor

FreshGrower

---------- Aktualizacja posta 18:15 ---------- Czas poprzedniego posta 15:41 ----------
Tak to właśnie jest, Jak chcesz czegoś się dowiedzieć....