• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Pomocy - dlaczego nie chce zakwitnąć?

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
Czy może ktoś się domyśla dlaczego ten krzaczek nie chce zakwitnąć?

Czy jest to chłopczyk czy dziewczynka?

Wogóle coś z tego jeszcze będzie?

Pomocy!!!!!

SDC11598.JPG

SDC11596.JPG

SDC11595.JPG

SDC11592.JPG

Ostatnia edycja:

sid000

Well-known member
Buchów
0
Oooo...ku**a jaki ładny plancik a to Indor Outdoor czy co ?
Ile ta donica ma Litrów ?

G

Guest

Guest
na 80 % dama , gdzie ją trzymasz pod lampami napewno , jak tak to jakie naswietlanie masz 18/6 ? czy jakie tam ? wiecej szczegułów :)

sid000

Well-known member
Buchów
0
na 80 % dama , gdzie ją trzymasz pod lampami na pewno , jak tak to jakie naswietlanie masz 18/6 ? czy jakie tam ? więcej szczegółów :)

LoL z skąd możesz wiedzieć to a może ma na balkonie wystawione bo nie mieszka w Polsce ?
I z skąd wiesz że to jest damka ,może to być facet ,albo zrobić się herma po co robić taki zbędny Off top skoro nic nie wnosisz ani nic innego nie mówisz tylko spekulujesz bez info to tak jakbyś widział z daleka cukierek i mówił jakie ma nadzienie ....Sory za Off ale już musiałem ....i interpunkcje ci poprawiłem ...

G

Gość

Guest
A więc tak

po 1 nie wiem dlaczego widać linki a nie zdjęcia ale mniejsza o to.

Ta roślinka to indor AK-47
Na początku była 18/6 potem wstawiłem ją do szklarni i tak sobie stała ze 3 miesiące:) Od dzisiaj ponownie wróciła do mieszkania ale nie mam pojęcia dlaczego przez tak długi czas nie zaczyna to coś kwitnąć. Doniczka 8L. Leje jej od czasu do czasu plantonK.

sid000

Well-known member
Buchów
0
czyli Outdoor mniemam że dlatego że mamy teraz dzień jakieś 14 godzin (mniej więcej ) u niektórych nawet 14;30 zależy gdzie mieszkach jak w Polsce (to będzie dziwne ) a jak nie to po prostu inny klimat i masz dłuższy weg ale to dobrze ;)
a jak masz to w szklarni to jeszcze lepiej WIĘCEJ TOPÓW ciesz się bo ci nie zapleśnieją od deszczu ;=)

G

Guest

Guest
SIDOO debilu niewypowiadaj sie wiecej jak niewnosisz nic ciekawego do tematu :)

2- jak in to zmien naswietlanie na 12/12 to zakwitnie jak to panna :) ale raczej chyba kupiłes femi do in ?

3- SIDOO niewiem z kąd sie wziołes ale napewno nie z ziemi :lol3:

chochoł

Member
Buchów
0
Wydaje mi się że napisał że wróciła do mieszkania, wiec ustaw 12/12 lub 11/13 i zacznie kwitnąc.
pozdro

G

Gość

Guest
Ok dzieki za podtrzymanie na duchu, od dzisiaj będzie mieć 12/12, szkoda tylko że straciłem tyle czasu bo chętnie bym już coś posmakował :)

Nasiono feminizowane - indor AK-47. Ja początkujący (pierwsza moja roślina) :)

chochoł

Member
Buchów
0
Masz racje king61 pomyliłem się, ma być minimum 12 h nocy.
pozdro

sid000

Well-known member
Buchów
0
AAAA....rób ta co chce ta ja idę spać dobranoc do widzenia.....Ale jedno małe pytanko czemu trzymałeś ją w domu potem wyrzuciłeś na dwór i znowu trzymasz w boxie ? Z jednego punktu zrozumiałe była mała rozrosła się i wystawiłeś do szklarni ale po co ją chować nie wydaje ci się że trochę dużo zabawy nie lepiej było ją zostawi w szklarni a do boxa wstawić kolejnego automata (czy co tam chcesz ) ....?:spalony:

G

Gość

Guest
była mała, rozrosła się i poleciała do szklarni bo szykował się przypał :) Teraz znowu w domu bo przypał przycichł i szlak mnie trafia z tym brakiem kwitnięcia, może faktycznie za dużo godzin miała światło w tej szklarni bo dzień obecnie ma o wiele więcej h niż 12.

pozdro

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół