• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

!!! POMOCY GROWERZY !!! MJ żółknie i schnie :(

Wyszukiwarka Forumowa:

weed4ever

Well-known member
Buchów
0
Witam wszystkich ogrodników. W tym roku po raz pierwszy ruszyłem z uprawa outdoor. Mam około 20 roślin i do tej pory wszystko pięknie rosło, żadnych oznak niedoborów czy przenawożenia , ale od około dwóch tygodni mam pewien problem z kilkoma roślinami. Nie wiem czy jest to związane z flo czy też przenawożeniem. Bo niedobór raczej wykluczam chociaż sam już nie wiem. Przeglądnijcie poniższe fotki i poradźcie coś ziomy :(

Na początek pochwalę się moją dumą :) 3 metrowa ES :)

A tutaj juz niektóre z roślin z którymi mam problem :

Na początku liście wyglądają tak:

Po jakimś czasie zaczynają żółknąć jeszcze bardziej i schną końcówki :

Mój kwitnący maroc z jakimś problemem ;/ :

A to kwitnąca ES ;/ :

Nie mam pojęcia o co chodzi, dolomitem sypie dwie garscie pod krzaka co dwa tygodnie, rosliny które są na flo dostaja planton K raz w tygodniu, sypie go dwie łyżeczki na 5 litrów wody i na rośline leje 1 litr mikstury .
A efekty jak widać ;/ Czy ktoś mi może pomóc ?

Monti

Well-known member
Buchów
0
Liście żółkną ponieważ mj pobiera z nich azot do produkcji topów, normalna sprawa co najwyżej możesz jej troche azotu dostarczyć, a co do tych popaleń to zrób flusha.

Flooow

Well-known member
Buchów
0
kolego nie dobór azotu liscie żółkna podsyp jakims granulatem. <peace>

SuF

New member
Buchów
0
Polecam podlac ptasimi gownami najlepiej bo naturalnie

Wojtek1181

Active member
Buchów
0
ten es za h*j nie ma 3m hehe miałem to samo wlej 5l samej wody podsyp dolomitem ok 250 -300 g na krzaka daj jej ciut azotu nie za dużo bo popalisz jescze bardziej ja dałem 1/3 małej łyżeczki azotanu amonu na baniak 3 dni i roślina zdecydowanie lepiej wygląda pozdro z fartem do :harvest:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół