• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

POMOCY HESI????

Wyszukiwarka Forumowa:

marek80

Well-known member
Buchów
0
witam za 3 tyg bede w berlinie w growshopie mam zamiar zakupic jakąś pożywkę co mi polecicie jest tam wszystko do wyboru to co w holandii

[ Dodano: 2006-05-05, 09:54 ]
mam 2 wolne miejsca w samoch jak ktos chce to moze sie zabrac i sie dorzucic na 20l hesi bloei np 0.5l=15euro jak sie kupi 20l to za 0.5l płacisz 5euro (jak za darmo)

R

rasta

Guest
marek80 napisał:
mam 2 wolne miejsca w samoch jak ktos chce to moze sie zabrac i sie dorzucic na 20l hesi bloei np 0.5l=15euro jak sie kupi 20l to za 0.5l płacisz 5euro (jak za darmo)
po co ci tylen nawozu? taką ilością to z hektar można nawieźć. no chyba że chcesz potem to odsprzedać.
radze wziąć pod uwagę fakt, że nawozy tak jak i większość produktów ma swój termin ważności 1-2 lata. przez taki czas napewno nie zużyjesz wszystkiego. jeśli nie odsprzedasz tego nikomu to na pewno się zmarnuje.

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
rasta napisał:
jeśli nie odsprzedasz tego nikomu to na pewno się zmarnuje.
i wyrzucisz kase w gowno
marek80 napisał:
mam 2 wolne miejsca w samoch
ciekawe czy ktos sie zabierze... raczej mi sie nie wydaje

marek80

Well-known member
Buchów
0
potrzebowalem 5 litrow bo mam boxa 120cona120cm a jak sie kupuje duzo to jest taniej o 30proc ale chetnie bym obsial hektar

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół