Pomocy - Jestem nowy.

• Autor wątku Nowy_Farmer
  • Data rozpoczęcia
Wyszukiwarka Forumowa:
N

Nowy_Farmer

Guest
Siema.
Jestem nowy na tym forum jak i w tej brazy :D
Mam zamiar załażyć małą faremke ganj poniewz kupywanie na piątki czy na sztuki jest mało opłacalne i tez mnie do tego zainspirował film "Cannabis Cultivation - I Grow Chronic"
Chciał bym miec plony ok.300 400 gram (nie wiem czy to duzo czy malo na poczatek). I zamierzam zasadzić white widow (biała wdowe) (standardowo kupić 10 nasion czy to wystarczy na te 300-400g ?) to dobry pomysł Czy nie zabrdzo na paczatek. ?Polecicie jakis dobry sklep zebym nie trafił na tanie suche gówno Czy nie zabrdzo na paczatek. I jaki mi by był potzrebny box ( mniejsca nawet mam bo mam zamiar z kumple zasadzic w piwnicy u jego babki) I ile do tego mi by było potrzebnych Lamp HPS . Jedna 400 W

Zamierzam to zrobic w najblizszym czasie

czeryna

Well-known member
Buchów
0
jezeli chcesz kupywac nasiona to radze z cannabis.fr.pl :p lampa hps ok ale jeszcze przydala by sie wentylacja i co2 :D i masz profeszional :>

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
kolejny sklep www.seed.pl jak do tej pory wszyscy zadowoleni poczytaj opinie o sklepach i zdecydoj sam poza tym wszystko jest na forum od opisow odmian po wentylacje boxy bimbrowniki wystarczy troche poszukac :scratch:

G

Green

Guest
czlowieku przegladnij wsztystkie przyklejone tematy w poszczegolnych dzialach oraz caly dzial Kompendium a polowa twoich pytan, jak nie wiekrzosc, bedzie rozwiazana
czytaja nie pytaj, to na poczatek nic na szybkiego przeczyatj pomysl jak nie pasuje przeczytaj jeszcze raz a dopiero nakoniec zadawaj pytania na forum, gdy juz nie znajdziesz sam odpowiedzi, pamiataj cierpliwosc to najwazniejsza cecha growera, powoli do przodu a napewno sie uda

pozdr.

N

Nowy_Farmer

Guest
Siema
Przejrzalem wieksza czesc tego forum i połowa pytań była zgadzam sie z toba lecz tego nie było co jest lepsze White Widow czy ak48 ? co mi polecie bardziej ??
o i jeszcze jedno pytanko bo jestem w tym zupelnie zielony cz trawka która wyrosnie bedzie miła taka samą moc jak od dila ??

H

haszyszekk

Guest
Nowy_Farmer napisał:
White Widow czy ak48
Był temat co jest lepsze do szklarni WW czy Ak... tam omówiono te dwie odmiany...
Skoro zakładasz temat to nie pisz tego samego w jakimś innym temacie... po co?
Ja bym ci polecał zainwestować w jakąś ciekawą odmiane... na pierwszy raz WW będzie ok... plon ciężki do uzyskania (te 200-300g), ale da sie zrobić...
Po treningu itd... box ok. 1m2 ze 2 kanałowe wentyle i bimbrownia z butelki 5l...
Dokładnie to samo co u mnie ;]
Zioelsko wyuchodowane własnoręcznie jest nawet lepsze :) pzdr

N

Nowy_Farmer

Guest
Siema.

Nie będę zakładął nowego posta bo po co wiec dlatego zapytam tu
A wiec tak ile dni/godzin nasiono kiełkuje ? Bo jest napisane jak przygotować do tego nasienie ale nie jest napisane ile to trwa o i jeszcze jedno czy moze kiełkowac w jednym naczyniu kilka nasion ok 10 ? (sposobem tym co jest w kompediu) I czy prz tym całym procesie kiełkowania musi byc oswietlone taka lampa jak przy dalszej chodowli (np lampa HPS 400) czy wystarczy na oknie je połozyc

Prosze o szybką odpowiedz bez rzadnej głupiej krytyki bo tego nie ma nigdzie na tym forum przejrzałem całe

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Jest na forum i to kilkakrotnie ale odpowiem ci nasionka kielkuja od kilku kilkunastu godzion do nawet 7 dni mozesz sobie kielkowac w jednym naczynku i nie urzywa sie zadnej lampy wystarczy cieple i najlepiej zaciemnione miejsce kielek jak sie pewnie domyslasz jest to zaczatek korzenia i jest wrazliwy na swiatlo rosline naswietla sie od wybicia ponad powierzchnie ziemi

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl na wszystko!
Góra Dół