Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Tak faza flo już z 2-3tyg. lana planton K przez moją Mamuśkę tylko, że ją przelała i przeczytała na jakimś forum i wymieniła ziemię moim zdaniem nie potrzebnie no, ale miała dobre zamiary. Mam pytanie czy istnieje możliwość odratowania jej?
hmmm kiedyś miałem podobnie z Amnesia która była na vegu jescze przesadziłem i identyczne objawy. ona była wtedy malutka więc nie było mowy o jakimś odratowaniu hmmm może Twoja mama uszkodziła jej korzenie czy coś ?
Fajną masz mamę, że Ci pomagała. Pewnie z nadopiekuńczości przelała ją. Na pewno nie miała złych zamiarów. Trzeba było ją dokładnie poinstruować przed wyjazdem.
Nie. Mama ją po prostu przelała a teraz mało światła było i tyle no przegniła niestety.. Ona ją próbowała odratować no, ale niestety nie wyszło no cóż najwyraźniej o te kwiatki ciężej zadbać
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.