nasiona marihuany

POMOCY!!! Nie wiem co się dzieje jakby gniła..

Wyszukiwarka Forumowa:

dope

Well-known member
Buchów
0
Wyjechałem do roboty zostawiając roślinę pod okiem Mamy i trochę mi przegniła jakby. Mogę to jeszcze odratować proszę pomóżcie...

D

delete

Guest
tak jakby przelana była widze :D ona już w fazie flo jest ? Twoja mama podlewała ją ?

dope

Well-known member
Buchów
0
Tak faza flo już z 2-3tyg. lana planton K przez moją Mamuśkę ;) tylko, że ją przelała i przeczytała na jakimś forum i wymieniła ziemię moim zdaniem nie potrzebnie no, ale miała dobre zamiary. Mam pytanie czy istnieje możliwość odratowania jej?

D

delete

Guest
hmmm kiedyś miałem podobnie z Amnesia która była na vegu jescze przesadziłem i identyczne objawy. ona była wtedy malutka więc nie było mowy o jakimś odratowaniu hmmm może Twoja mama uszkodziła jej korzenie czy coś ?

Z

z\G/esio

Guest
Fajną masz mamę, że Ci pomagała. Pewnie z nadopiekuńczości przelała ją. Na pewno nie miała złych zamiarów. Trzeba było ją dokładnie poinstruować przed wyjazdem.

Echo vol.2

Well-known member
Buchów
0
Moim zdaniem nie ma co ratować , gdyby chociaż połowa liści byłą zdrowa . Zbieraj to co jest ;/

G

Gość

Guest
Może mama podlała domestosem, słyszałem coś o tym. Nie da się odratować.

dope

Well-known member
Buchów
0
Nie. Mama ją po prostu przelała a teraz mało światła było i tyle no przegniła niestety.. Ona ją próbowała odratować no, ale niestety nie wyszło no cóż najwyraźniej o te kwiatki ciężej zadbać :p

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół