Pomocy nie wiem co się dzieje

Wyszukiwarka Forumowa:

Dawidoff

Member
Buchów
0
Witam dzięki z góry za pomoc nie wiem co się dzieje z moją panna było wszystko aż do tej pory
displayimage.php
[/url][/IMG]

StrachU

Zalegizować Marihunaen !
Weteran
Buchów
1
Nie lejesz jej za często wody?
Czym podlewasz?
W czym uprawiasz?
Dziury w tej misce masz na dole?

Opowiedz coś to może podpowiemy

Dawidoff

Member
Buchów
0
Nie lejesz jej za często wody?
Czym podlewasz?
W czym uprawiasz?
Dziury w tej misce masz na dole?

Opowiedz coś to może podpowiemy

Mam podłoże torfowe.wczoraj przesadziłem teg planta bo już nie miałem pomyslu. To nasionko jest z holenderskiego skuna więc bylo testem.ale w wodzie mam już 3x crazy cookies 1x bluebery headbed 1x auto sexy bud. Nie chcę popełnić tych samych błędów

---------- Post Zaktualizowany 08:32 ---------- Data pierwszego postu 08:27 ----------

Tak mam dziury u donicy

L

Lord of Bhang

Guest
Mam podłoże torfowe.wczoraj przesadziłem teg planta bo już nie miałem pomyslu. To nasionko jest z holenderskiego skuna więc bylo testem.ale w wodzie mam już 3x crazy cookies 1x bluebery headbed 1x auto sexy bud. Nie chcę popełnić tych samych błędów

---------- Post Zaktualizowany 08:32 ---------- Data pierwszego postu 08:27 ----------

Tak mam dziury u donicy
To mi wyglada na zbyt czeste podlewanie ale skoro mowisz ze nie
To os
Obstawial bym zle ph ziemi
Jakie ph masz?

Dawidoff

Member
Buchów
0
Też myślę że to wina ph ale nie ma już co ratować. Dawno czytałem o prawie i zapomniałem o regulowaniu wdy octem lub kwaskiem. Ogólnie dzięki za zainteresowanie

Afroman

Well-known member
Weteran
Buchów
8
Nastepnym razem moze posadz w normalnej sprawdzonej ziemi a nie torfie jakims, i podlewaj mineralna jak nie wiesz jakie ph ma twoja woda w kranie. btw nawozy jakies lales? Jest tez
first grow water only ^^

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół