Jestem tu pierwszy raz więc Siema. Założyłem swoją pierwszą plantację w boxie i chciał bym się trochę dowiedzieć o uprawie, wiem że było takich tematów wiele ale chciał bym przez cała uprawę pytać się na bieżąco, a wiec bo ma szerokość 65 cm wysokość 60 cm i mam tam zamontowane dwie świetlówki liniowe , świecące białym światłem nie wiem jakiej mocy bo nic na nich nie pisze ale światło oświetla całego boxa i to dość mocno , temperatura to mniej wiecej 28 stopni, zamontowałem jeszcze 3 wiatraki komputerowe , są one z boku boxa i wieją centralnie na roślinki w odległości około 10 cm , do doniczek wsadziłem po 1 zakrętce wody aby było trochę wilgoci , nazwy pomidorków nie znam ale nie jest to jakaś lipa bo już te nasionka sadziłem tylko na oknie bez żadnego boxa , 1 roslinka ma jakies 5-8 cm a mniejsze po 4 cm , chciał bym się dowiedzieć czy światło białe z świetlówek liniowych jest odpowiednie , czy wiatraki są dobrze umiejscowione no i chciał bym abyście podpowiedzieli mi co i jak , z góry dzieki