Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
no polamana,ten kwiat ktory mial tam byc to juz tam napewno nie wyrosnie...to tyle...jesli chciales zapytac czy cos z tym robic to odpowiedz brzmi nie
krzak napewno przeszedl przez stress dzieki takiej akcji kolegi debila ;]
zwolnic moze na chwile ale nic mu nie bedzie,dojdzie...
a co do odmiany to raczej nikt nie odpowie Ci na to pytanie..
kolega oderwal kawalek lodygi od mojeego krzaka, czy to mu zaszkodzi i uschnie jak tak to jak moge pomoc czy bedzie sie dalej rozwijal i dojdzie, zdjecia byl robione wczoraj wiec prosze o opinie czy to jest odmiana white rusian czy jakas inna
nic jej nie będzie, ja swoje ak47 po ścince tzn. prawie bo obciąłem tylko główne topy i resztę topków, zostawiłem ją taką bez liści i topków a mino tego wytworzyła nowe odgałęzienia i kwitnie ponownie, twojej tez nic nie zaszkodzi
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.