nasiona marihuany

POMOCY ((SADZENIE ROSLIN))

Wyszukiwarka Forumowa:

Krzysiekj

Active member
Buchów
0
EEeee....mam dowas takie pytanie.....e naforum nieznalazłem zadowalającej mnie odpowiezie więc chciałem was zapytac.......eee.....wienc mam takom e duzom skszynie e....ale nie zamykanom.,... załuzmy ze to poprostu duza kwadratowa dolniczka o głąbokości 40cm i 120cm na 50 cm no i jest toto łąndie wypełnione ziemiom:) i mam nadtym zawieszone 2 100 woltowe zarówki e...i chciałbym zasadzić tam 4 odmiany roślinki:) e...i tak 3 odmiany będom dopiero sadzone i przy okazji czwartom odmiane chciałem wsadzic obok bo som to 4 małe roslinki o wysokości około 5 cm i teraz.........hmm mogli byście mi doradzić jak mam rozłozyć w tej dolnicy o gdzie zasadzic kazdom odmiane?? i czy mam je jakos e tak np sadzic ze jedna odmiana w 1 czesci shszyni a droga w drugiej i czjakos mieszanie i czy niebędom sobie przeszkadzać??...e i ile maxymalniemoge takich roslinek zaszadziec na takiej powieszchni i czy taiie oświetlenie wystarczy....i mozecie dodać jeszcze jakieś rady i opinie od siebie:)

Laska

Well-known member
Weteran
Buchów
1
skrzynia dobra, tylko muszisz zainstalowac jakies lepsze oswietlenie, np świetlówki kompaktówe, bo zwykłe żarówki sa po prostu do dupy i nic z nimi nie wychodujesz. Warto też by to cos miało ścianki wyłozone czyms odbijajacym światło, w ten sposob większa część światła będzie padać na roślinki. rosliny najlepiej sadzic w równych odstepach od siebie.

P.S.
Zrób cos z ta dysleksją :D

Krzysiekj

Active member
Buchów
0
oh nic z tym niezrobie ;( mam nato papiery ;] eeee......... a ile maxymalnie moze zasadzić roslin w takiej skszyni?

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
W twoim wypadku najlepsze bylyby nasiona feminizowane bo wyrywanie samcow z ziemi byloby klopotliwe i korzenie zostal;y by w ziemi. Moze ze 3 zenskie... nawet 4. A moze tylko dwie. Zalezy jak poprowadzisz.

Krzysiekj

Active member
Buchów
0
a wsumie to ile śrtednio roslinek mozna posadzić na 1 m kwadratowym??

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
1
witam

sadz osobno nie w jednej duzej doniczce...ta duza doniczka była by dobra na soga z klonow ale mysle ze jak zaczynasz uprawiac to to olac...

zwykłe zarowki sie nie nadaja...w ogle to zapraszam do kompedium bo takie pytania to juz troche irytujace jest... ludzie zamiast poczytac poradniki, o podstawowdy rzeczach to zakladaja topici i pisza takie glupoty...

Krzysiekj napisał:
a wsumie to ile śrtednio roslinek mozna posadzić na 1 m kwadratowym??

roznie, przeaznie tyle ile zmiescisz donic 10litrowych

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół