nasiona marihuany

Pomocy z boxem

Wyszukiwarka Forumowa:
D

damianek14

Guest
Witam wszystkich:):)Zrobilem Boxa ze starej zamrazalki dalem 3 lampy Pierwsza 70W Druga 60W A trzecia 60 W Dalem tam jesze wiatrak ale na foce go nie ma w boie jest temp. 31 C.Napiszcie Prosze czego mi barkuje co dobrze zrobilem a co zle i poprosze i jesze jakies przydatne wskazuwki

Z Góry Dziękuje :):)Pozdro:)

PS.Jestem początkujacy wiec prosze o wyrozumialość

[ Dodano: 2006-08-18, 22:05 ]
aha jeszcze mam pare pytanek co to znaczy 24/0 lub 12/12 co to jest THC ,CO2

sorki za takie pytania ale dopiero zaczynam :) POZDRO :)

Pedro

Well-known member
Buchów
0
Wydaje mi się, że taka wysokość będzie nawet zamała na lr a co dopiero mówić o czymś większym. Te żarówki na veg nie będą najgorsze chociaż jak już bym coś próbować to raczej z energooszczędnymi philipsa.

L

Lift

Guest
damianek14 napisał:
Napiszcie Prosze czego mi barkuje co dobrze zrobilem a co zle i poprosze i jesze jakies przydatne wskazuwki
Za niski jest podaj wewnetrzne wymiary
damianek14 napisał:
24 godziny swiatla / 0 godzin zaciemnienia
damianek14 napisał:
to samo co wyrzej tylko 12/12
damianek14 napisał:
TeraHydroCanabinio poprostu co co w zielsku najlepsze
damianek14 napisał:
Nie no to juz przegiecie.... to jest dwutlenek wegla mowi ci to cos ??

Enter

Well-known member
Buchów
0
damianek14 napisał:
Zrobilem Boxa ze starej zamrazalki dalem 3 lampy Pierwsza 70W Druga 60W A trzecia 60 W Dalem tam jesze wiatrak ale na foce go nie ma w boie jest temp. 31 C.Napiszcie Prosze czego mi barkuje co dobrze zrobilem a co zle i poprosze i jesze jakies przydatne wskazuwki
praktycznie wszystko jest źle!!
żarówki które masz się zupełnie nie nadają bo dają więcej ciepła niż światła jak już masz zaczynac to kup pare świetlówek energoszczędnych! => http://www.allegro.pl/item121556010_zarowki_energooszczedne_osram_24w_e27.html
na zdjęciu widać zwykłą ziemie bez żadnych dodatków, następnym razem zrób przynajmniej mieszanke z perlitem! => http://www.artgarden.pl/product_info.php?cPath=58&products_id=11920
nie wiem czy dobrze widze ale zamiast doniczki masz jakąś szklaną miske? korzenie ci pogniją jak nie będzie odpływu dla nadmiaru wody (dziury w dnie doniczki), zmień ją na plastikową!
box jest zdeka za mały, jest wogóle zadaszenie?
zrób odbłyśniki na żarówki bo dużo ci światła ucieka!

a tak po za tym to zkąd masz pestki? myśle że nie sprawdzasz tych nasion gorczycy!?

L

Lift

Guest
damianek14, o lol zkumalem dopiero ze to tez od gorczycy bedzie sadzil zobaczycie ja i lubo mu probowalismy wytlumaczyc ale za h*** se nie dal
PzDr... :queen:

R

rasta

Guest
moim zdaniem zamrazarka wcale nie jest za mala, przy odpowiednim treningu planty. ale lepiej byloby ja postawić na krótrzym boku. wtedy wysokość się zwiększy.

Enter

Well-known member
Buchów
0
damianek14, daj jakieś fotki co tam ci urosło w tym boxie, jestem bardzo ciekaw tej gorczycy:)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół