akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Pomocy

Wyszukiwarka Forumowa:

chdż

Member
Buchów
0
Witam Panowie oto moja pierwsza roślinka, w ogóle śmieszna historia bo wsadziłem ją od tak żeby po prostu sobie coś rosło no i jednak coś tam wyrosło, nawet się nie spodziewałem. Z racji tego iż brak mi aż tak dobrej wiedzy nie wiem na jakim stopniu ona stoi. Chciałbym żeby ktoś mi coś napisał na jej temat jak wygląda, kiedy mogę ściąć chociaż szczyt i jak długo będzie ona sobie jeszcze rosła, niestety oberwałem jej główne duże liście. Podlewam PK13/14 z canny i Plantonem K z Plantpolu. Pomóżcie bo mi bardzo na niej zależy. Roślinka to Punk Devil Auto, jack herer x critical.
displayimage.php
[/url][/IMG]

Ostatnia edycja:

chdż

Member
Buchów
0
Wybrany album nie istnieje lub nie masz uprawnień by dodawać pliki do tego albumu. Niestety taka informacja mi sie ukazuje dlatego dodalem zdjecia na hosta i wkleilem linki w moim poscie

Śmieszek420

World Wide Weed
Obsługa forum
Moderator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
9,656
Odznaki
5
"na oko" wygląda na gotową. Odstaw nawozy, przepłucz ją kilka razy wodą porządnie i tnij za 1-2 tygodnie jak będzie dobrze zflushowana :)

chdż

Member
Buchów
0
no to fajnie :) moge jej dac jeszcze melasy na sam koniec ?

F

Freshy

Guest
Najlepiej zrób jak mówią czyli przepłucz żeby usunąć resztki nawozu i tnij
PS ta twoja damulka to lecznicza jest :bounce:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół