• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

POMOCY

Wyszukiwarka Forumowa:
A

ania22x2

Guest
kupilam 5 nasionek grapefruit na cannabis.fr.pl i wsadziłam po uprzednim namoczeniu 2 godzinki w wodzie do ziemi na około 1 cm i lekko przysypałam i juz tydzień minoł i nic natomiast WW która była gratisowa ładnie wyrosła (gleba, temp itd. wszystko odpowiednie)
aha WW było dużo większe od grapefruita ale nie wiem czy to ma znaczenie...

S

sdfsdf

Guest
ja zrobilem tak ze najpierw namoczylem sionka w wodzie a pozniej dalem na wate :p pozostaje Ci jeszcze czekac! wiem co to znaczy niecierpliwosc... tez tak mam :)
Pozdro!

agna

Well-known member
Weteran
Buchów
3
tez mamy w planach grapefruta ;) dobry wybor co do pytania to nawet nie mam orientacji czy ta strona jest wiarygodna wiec nie bede sie wypowiadac bo to bez sensu ;p powodzenia w hodowli :salut:

agna

Well-known member
Weteran
Buchów
3
dobry cytat pozdrawiam a jezeli chodzi o wielkosc nasion to nie widzialam ani tych ani tych :salut:

P

predator

Guest
Najlepsza metoda jest wsadzenie na 8h do wody mineralnej a potem na wacik poczekać pare godzin asz wyjdzie kiełek i wsadzić do doniczki poczekać jak wyrośnie i odpowiednio pielegnować :queen: :thumleft: :farao:

agna

Well-known member
Weteran
Buchów
3
alba nasiona stare ;p

A

ania22x2

Guest
urban, przeciez on jest pakowany po 4 nasionka

po pięć

Jendrol

Well-known member
Buchów
2
hmmm dlatego zawsze polecam wczesniej wykiełkowac na talezykach, wtedy masz prawie pewnosc czy to wina nasionek, czy tez warunkow.
XnX napisał:
aha WW było dużo większe od grapefruita ale nie wiem czy to ma znaczenie...
jesli byla duza roznica to znaczy ze WW jest lepsze ale te inne nasionka powinny sie jeszcze sie wykluc
Jestes pewien?;>

X

XnX

Guest
Jestes pewien?;>
ale tego ze nasionka grapefruit jeszcze wykielkuja czy ze duza roznica pomiedzy wielkoscia nasionek ma znaczenie? :geek:

Greetz!

EDIT:

i w ogole cos mi tu smierdzi :p bo grapefruit jest pakowany po 4 pestki :geek:

Greetz!

A

ania22x2

Guest
XnX napisał:
EDIT:

i w ogole cos mi tu smierdzi :p bo grapefruit jest pakowany po 4 pestki :geek:

po pięć, grapefruit x nevilles haze z femaleseeds

prass25

Member
Buchów
0
ania22x2 napisał:
w uprawy i efekcie koncowym tak ale w kiełkowaniu????
pestki feminizowane potrzebują troszkę więcej czasu na wybicie

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół