akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Pomocy...

Wyszukiwarka Forumowa:

eleko1689

New member
Buchów
0
Siemanko pestki poszły wyszły ...fioletowe łodygi ...zimna zośkę przeszły ...czym je wzmocnić albo co robić... wszystko niby ok...ale te niedobory mnie martwią bo pierwszy raz out robię ...z góry dziękuję za pomoc

Jakiszwierzak

Well-known member
Buchów
549
Odznaki
3
Jak wysadzone przed zimną Zośką to nic dziwnego że zfioleciały w te mrozy. Może odbiją, może jakieś asahi? Daj im odbić i następnym razem wrzucaj foty bo z samej informacji o fioletowych łodygach to wróżenie z fusów

volun

Well-known member
Buchów
127
Zimna Zośka dopiero będzie przecież...

Dokładnie :), oni nigdy się nie naucza żeby poczekać do polowy maja chociaż
Siemanko pestki poszły wyszły ...fioletowe łodygi ...zimna zośkę przeszły ...czym je wzmocnić albo co robić... wszystko niby ok...ale te niedobory mnie martwią bo pierwszy raz out robię ...z góry dziękuję za pomoc

Jedyny nie dobór jaki tu widzę u ciebie to wiedzy

eleko1689

New member
Buchów
0
Ty a co my wróżki? Jakieś zdj może? Czy też za ciężki temat?
Nie będę robił i wrzucał żadnych zdjęć ....dziś byłem 3 dzień życia na słońcu ...wyglądają dobrze ....tylko kolor łodyk mnie nieciekawi...lać jakiś rhizontic czy cos? O to mi chodzi...po delikatnym sprawdzeniu na pewno poszły w korzenie ...w aeropotach są...lać coś czy dać im się rozwinąć ? Pierwszy raz robię out...

Dokładnie :), oni nigdy się nie naucza żeby poczekać do polowy maja chociaż

Jedyny nie dobór jaki tu widzę u ciebie to wiedzy
Dlatego się ucze

Znawcy zamiast krytykować to pomóżcie ...fotka nic nie da🥴

Kutang_Pan

Member
Buchów
5
Sorry, że robię offtop. Ale według mnie administracja powinna wprowadzić jakiś wymóg przeczytania encyklopedii haszyszowej przy zakładaniu konta, albo zablokować pisanie postów dla nowych użytkowników dopóki nie zapoznają się z jakąś podstawową wiedzą. Na prawdę ręce opadają jak widzę posty niektórych nowych użytkowników.

Bortek

Uprzejmie Donosze...
Weteran
Buchów
28,405
Odznaki
5
Jak nieciekawi kolor łodyg to nie ma co radzic

arthurmorgan

Member
Buchów
11
Sorry, że robię offtop. Ale według mnie administracja powinna wprowadzić jakiś wymóg przeczytania encyklopedii haszyszowej przy zakładaniu konta, albo zablokować pisanie postów dla nowych użytkowników dopóki nie zapoznają się z jakąś podstawową wiedzą. Na prawdę ręce opadają jak widzę posty niektórych nowych użytkowników.
Ziomek ale wystarczy pominąć temat i się nie udzielać😁 nie wiem w czym jest problem

Alfons

Well-known member
Buchów
922
Dlatego się ucze
Wszyscy się uczymy przez całe życie...
Na forum masz kopalnie wiedzy nikt nie będzie ci dupy podcierał. Czytaj oglądaj to może zajarasz swojego pozdro świeżak.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół