Zimna Zośka dopiero będzie przecież...
Siemanko pestki poszły wyszły ...fioletowe łodygi ...zimna zośkę przeszły ...czym je wzmocnić albo co robić... wszystko niby ok...ale te niedobory mnie martwią bo pierwszy raz out robię ...z góry dziękuję za pomoc
Ty a co my wróżki? Jakieś zdj może? Czy też za ciężki temat?Ale one przeżyją czy nie ?
Nie będę robił i wrzucał żadnych zdjęć ....dziś byłem 3 dzień życia na słońcu ...wyglądają dobrze ....tylko kolor łodyk mnie nieciekawi...lać jakiś rhizontic czy cos? O to mi chodzi...po delikatnym sprawdzeniu na pewno poszły w korzenie ...w aeropotach są...lać coś czy dać im się rozwinąć ? Pierwszy raz robię out...Ty a co my wróżki? Jakieś zdj może? Czy też za ciężki temat?
Dlatego się uczeDokładnie, oni nigdy się nie naucza żeby poczekać do polowy maja chociaż
Jedyny nie dobór jaki tu widzę u ciebie to wiedzy
A to idź stąd w takim razieZnawcy zamiast krytykować to pomóżcie ...fotka nic nie da![]()
Beka w uj.Znawcy zamiast krytykować to pomóżcie ...fotka nic nie da![]()
Ziomek ale wystarczy pominąć temat i się nie udzielaćSorry, że robię offtop. Ale według mnie administracja powinna wprowadzić jakiś wymóg przeczytania encyklopedii haszyszowej przy zakładaniu konta, albo zablokować pisanie postów dla nowych użytkowników dopóki nie zapoznają się z jakąś podstawową wiedzą. Na prawdę ręce opadają jak widzę posty niektórych nowych użytkowników.
Wszyscy się uczymy przez całe życie...Dlatego się ucze