nasiona marihuany

POMOCY

Wyszukiwarka Forumowa:

zembfy

Well-known member
Buchów
1
wiec wczoraj roslnika rosła jak nalezy;]
podlalem ja i dalem pod HPS + siwetlowki 2 dodoalem bo sie pod samym HPS wyciagala;] i jeszce w nocy bylo ok dzisiaj rano wstaje patrze a ona cala zwiednieta ;] tzn tylko duze liscie z łodygami sfoimi :( tak opadly;] a łodyga i te malutki listi są ok;]
czy to moze byc wina przelania ? plz zalezy mi na tej roslince bo to moja ostatnia :(

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
moze przelales albo zaduza temp miales u szczytow roslinki... :geek: biedna roslinka

zembfy

Well-known member
Buchów
1
no biedna mysle ze bedzie ok;dhaha przycielem je lsiki ktor zwiedly i obeschly i spalilem... i SIE ZA***ALEM hahah a ma dopiero 22 dni :D

[ Dodano: 2006-05-12, 10:13 ]
usycha dalej jednak :( nie wiem c o robic :( kupilem biohumusa + dolomit nie podlewam 3 dni ;] i dalej lipa;/ tzn pierwsze 5 palczaki uschly ;/ wiec obcielem je kolo logygi :( 7 palczaki jakies takie zwiedle ale nie suche :( nei wiem co robic..
podlac tym biohumusem jak jest na opakowaniu dla GNIJACYCH roslin 5-6 lyzek podo roslinke ?? czy poczekac jeszce kilka dni i dopireo podlac tak za 2 ndni?:> plz o odpowiedz :) bardzo sie martwie o mojego ostatniego planta :(

B

blancik5

Guest
może potrzeba mu troszkę wilgoci.albo przywysokiej temperaturze podlałeś zimną wodą to mogły dostać szoku termicznego :thumleft:

zembfy

Well-known member
Buchów
1
na bank wilgoci
bo jak spryskalem ziemie wczoraj rano to wieczorem byla taka soczyscie zielona
a dzisiaj jak nie pryskalem wieczorem juz jest taka :F malo zielona:F
dodalem jej mokrekgo recznika na doniczke i chyba bedzie ok :F
:F kielkuje nowe 2 LR i jednego peknietego PS i zobacze co z tego wyjdzie :) LR powinny dac rade na 100% ale PS nei wiem bo jest tak malutko pekniety :F

biohack

Well-known member
Buchów
1
hmmm dziwne a moja ma na koncach ciemno zielone pousychane koncówki dlaczego wiecie?? :pr:

zembfy

Well-known member
Buchów
1
moja tez tak miala;]
ale bylo wsztsyko ok ja je po obcinalem :F(te koncowki)

Lupin

Active member
Buchów
0
ja sadze ze to tez moze byc po czesci przez zbyt mala doniczke(wiec Zembfy czy twoja doniczka jest odpowiednia) jesli sie myle to sorki ale to tylko moja opinia

zembfy

Well-known member
Buchów
1
Lupin napisał:
ja sadze ze to tez moze byc po czesci przez zbyt mala doniczke(wiec Zembfy czy twoja doniczka jest odpowiednia) jesli sie myle to sorki ale to tylko moja opinia
doniczke mam 8 l:) a roslinka ma dopiero ok 25 dni wiec na bank jest ok :)
dzisaj dodalem jej recznika mokrego na doniczke i podniosla listki (co prawda suche i nie wyglada nawet jak gandzia) i takie malutkie listki odzyskaly soczysto zielony kolor :) :flower: :flower: :flower: hahah teraz jej bede moczyl ten recznik czesto i na 90 % ebdzie ok :) haha podniosla te flaki dzisiaj :D JUPI !!:D a do tego outdoora bede robil jeszce :D haha ciezkie wakacjie przedemna :D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół